Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite mesaje din lumea de dincolo: ” Am găsit un porumbel alb în cadă”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Doina Vadim Tudor nu-l uită pe Gigi Becali și susține că patronul de la FCSB i-a umilit familia chiar la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva "Tribunului" susţine că acesta îi trimite mesaje.

04 mart. 2024, 21:02
Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite mesaje din lumea de dincolo: ” Am găsit un porumbel alb în cadă”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Doina, fosta soție a lui Corneliu Vadim Tudor, căruia i-a fost alături vreme de 30 de ani,  susține că soțul ei îi trimite semne din lumea de dincolo.

„Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește. A fost operată Jeni de apendicită. Mi-a apărut în vis foarte insistent, câteva zile la rând și am zis că ceva se va întâmpla deoarece Corneliu îmi apare tot timpul în vis. A făcut apendicită, aproape peritonită. Au operat-o și eu când am venit seara acasă, am găsit un porumbel alb în baie, în cadă. Nu știu pe unde a intrat pentru că eu am geam la baie și avea plasă.’, a declarat Doina Vadim Tudor, în cadrul emisiunii „Povești de film’, cu Mara Bănică, difuzată la Bollywood TV.

Văduva lui Vadim Tudor, atac devastator împotriva lui Gigi Becali: „Rău ne-a umilit!”

Gigi Becali a fost autorul multor gesturi caritabile, însă acesta este de asemenea și foarte contestat. Acum Doina Vadim Tudor subliniază că patronul de la FCSB a vrut doar să-și facă publicitate în momentul în care politicianul a încetat din viață.

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor sunt de nerecunoscut! Cum arată Lidia și Eugenia Vadim la opt ani de la moartea Tribunului
Soția lui Corneliu Vadim Tudor a mărturisit că Gigi Becali a cerut în schimbul ajutorului „reclamă” la televizor. „Acolo lângă catafalc, atunci când a venit Gigi Becali și i-au luat interviu, l-au întrebat: ‘Ce faceți acum? Ajutați familia? Ajutați Revista.’ și a zis: ‘Dar eu nu hrănesc câini și nu sunt obligat să ajut revista și dacă vor ajutor să mă cheme.

Să anunțe la televizor că vor ajutor și le voi da’. Nu s-a întâmplat niciodată pentru că nu aveam nevoie de ajutorul lui și de ce? Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit.”, a declarat văduva lui Corneliu Vadim Tudor la Bollywood TV, în emisiunea ”Povești de film, cu Mara Bănică”.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Vadim Tudor: „Era iubit și de dușmani!”

Fostul șef al LPF susține că Vadim Tudor era un om inteligent, fiind „iubit și de dușmani”. Este de notorietate că acesta a iubit mult și fotbalul, fiind des văzut mai ales în anturajul naționalei României.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața tatălui său! Cum și-a prevestit Tribunul moartea. ”Asta e ultima mea zi”
„Vadim era iubit și de dușmani! Vadim nu făcea rău oamenilor. «Hau, hau»… Gură mare, la fel ca mine, dar avea o minte sclipitoare. N-am cunoscut al doilea om în decursul vieții mai deștept ca Vadim”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii ProSport Live.

Ce relație a avut Corneliu Vadim Tudor cu soția sa: „În două minute se calma imediat!”
Corneliu Vadim Tudor a avut o relație specială cu soția sa și o suna mereu pe aceasta în pauzele publicitare din emisiunile la care participa.

„Cum era o pauză publicitară cum mă suna: ‘Cum este Doina? Am zis ceva rău?’. Și eu îi spuneam întotdeauna să își aranjeze cravata. Cât era de nervos, în două minute se calma imediat”, și-a adus aminte Doina Vadim Tudor.