Văduva lui Dan Spătaru rupe tăcerea la 18 ani de la moartea artistului. De ce nu s-a recăsătorit

Sidonia Spătaru, soția regretatului Dan Spătaru, a vorbit despre viaţa sentimentală şi a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit. Rămasă singură din 2004, aceasta s-a luptat cu depresia și cu mai multe afecțiuni medicale.

04 iul. 2022, 19:12
Văduva lui Dan Spătaru rupe tăcerea la 18 ani de la moartea artistului. De ce nu s-a recăsătorit
Văduva lui Dan Spătaru rupe tăcerea la 18 ani de la moartea artistului

Văduva lui Dan Spătaru rupe tăcerea la 18 ani de la moartea artistului. Sidonia Spătaru a petrecut o vacanţă de două săptămâni în Sicilia, dar la întoarcerea în țară a avut parte de ghinion. Când a vrut să deschidă ușa portierei de la mașină, i-a alunecat piciorul pe un canal și a căzut! A fost transportată de urgență la spital unde medicii au constatat că are mâna ruptă! „Am căzut, am mâna în ghips. Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și am pus mâna, din instinct. Când am căzut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat să deschid ușa portierei de la mașină, că am pus piciorul pe un canal și am alunecat. Eu, de fel, sunt neatentă și repezită. Acum am prins o frică, că îmi e teamă să mai merg singură. Dana și-a luat liber acum, de la serviciu, să mă ducă, să mă aducă… de la medic. Nu pot face nimic cu mâna stângă, nu am forță”, a declarat Sidonia Spătaru pentru Fanatik.

Doliu uriaş în învăţământul românesc! Sora regretatului Dan Spătaru, profesoară de Limba şi Literatura Română, a plecat în veşnicie

Sidonia Spătaru, a recunsocut că s-a luptat cu depresia și cu mai multe afecțiuni medicale, dar nu s-a gândit să își refacă viața sentimentală. „Fiecare cu tabieturile lui. Sunt o fire tare, dar, la vârsta mea, singurătatea este groaznică. Eu nu pot să am grijă de mine… și îmi trebuie măritat? Am nepoată de 17 ani și jumătate, se mărită mâine-poimâine și să mă mărit eu? Păi, nici fiica mea nu e căsătorită. Eu ce să mai vreau? Nici nu mi-a trecut prin cap să îmi refac viața. Nici nu mi-aș mai dori să mă recăsătoresc. Nu vreau! Așa am gândit de când l-am pierdut pe Dan”, a declarat văduva celebrului artist Dan Spătaru.

Văduva lui Dan Spătaru suferă de depresie: „Singurătatea mă apasă de când s-a dus el. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…”