Văduva lui Leo Iorga, la capătul puterilor. Afacerea construită de cuplu în pragul falimentului: Mi-au furat tot

Văduva lui Leo Iorga, Paula, a ajuns la capătul puterilor și abia mai poate supraviețui din închirierea vilei ”Iorga S House”, din Eforie Nord.

25 aug. 2021, 09:07
Văduva lui Leo Iorga, la capătul puterilor. Afacerea construită de cuplu în pragul falimentului: Mi-au furat tot

Văduva regretatului Leo Iorga

, Paula, abia mai poate administra vila ”Iorga S House”, din Eforie Nord, o casă superbă unde au locuit solistul de la Compact alături de soția sa.

Paula Iorga a decis să închirieze vila turiștilor de pe litoral, în sezonul estival, însă fosta soție a solistului de la Compact cât și fiul acesteia sunt dezamăgiți de comportamentul revoltător celor care au fost cazați.

Edy Iorga, fiul solistului de la Compact, a declarat că turiștii au furat multe din obiectele valoaroase din vilă, deși cei care au pășit pragul superbei case sunt oameni înstăriți care conduc mașini scumpe.

”Turiștii ne-au furat furculițele și prosoapele, fură cam tot, mi-au luat și papirusurile cumpărate din Egipt, dar și telecomanda de la boxele performante”, a declarat acesta.

Văduva lui Leo Iorga și fiul ei: I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”

Ca măsura de precauție, Edy Iorga a decis să ascundă de vizitatori „Discul de Aur” câștigat de tatăl său cu trupa Compact, deoarece turiștii, în loc să admire acest obiect de valoare culturală, ar putea să îl fure.

”I-am zis mamei să nu mai lase la vedere ”Discul de Aur”, câștigat de tatăl meu cu trupa Compact. Nu de alta, dar mi-e teamă. Pentru noi are o mare valoare sentimentală, dar pentru un  hoț prost ar putea avea valoarea financiară, fiind convins că e chiar din aur, deși e dintr-un material ieftin”, a declarat el.

Fiul Leo Iorga și-a exprimat și dorința de transforma vila în casă memorială dedicată lui Leo Iorga.

”Nu știu dacă vom face o casă memorială Leo Iorga, sunt foarte multe idei, încă nu am stabilit ceva anume. Oricum, pe pereți sunt deja poze cu tata, în toată casa sunt. Uite, pe astea nu le fură turiștii, le-o fi teamă sau mai au ceva respect”, a mai adăugat Edy Iorga, potrivit evz.