Văduva neagră: Şi-a ucis patru soţi dintr-un motiv incredibil

Chisako Kakehi, o japoneza de 67 de ani, a fost arestata de politisti, fiind suspectata ca si-a ucis patru soti pentru a obtine banii din asigurarile de viata si averile acestora.

20 nov. 2014, 11:09
Văduva neagră: Şi-a ucis patru soţi dintr-un motiv incredibil

Mai mult, femeia, supranumita „Vaduva neagra”, este anchetata si pentru moartea a trei alti barbati, cu care a avut relatii, potrivit The Telegraph. In total, femeia ar fi strans 800 de milioane de yeni, adica 5,3 milioane de euro datorita mortii acestora. „Nu am omorat pe nimeni, nici macar nu stiu cum sa omor pe cineva. Nu stiu de unde a aparut cianura, asta as vrea sa aflu si eu”, a spus Chisako.

Politistii au inceput ancheta dupa ce Isao Kakehi, in varsta de 75 de ani, a murit, la doar o luna dupa ce s-a casatorit cu japoneza. La autopsie s-a descoperit ca a fost otravit cu cianura.

Si in alte cazuri de barbati care au avut relatii cu Chisako, autoritatile au gasit urme de cianura in sangele lor, dupa deces. Primul sot al ei a murit in 1994, al doilea in 2006, iar al treilea in 2008. Daca va fi condamnata, cel mai probabil va primi pedeapsa cu moartea.