Val de accidente în Bucureşti. Tramvaiele au fost blocate în Sectorul 3

Un tramvai a luat foc în staţie. Din fericire, călătorii nu au fost răniţi. În schimb, din cauza incidentului, tramvaiele din Sectorul 3 au fost blocate zeci de minute. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină la un accident grav, o maşină s-a răsturnat, iar pasagera din drepta a fost rănită.

RomaniaTV.net
29 mai 2019, 13:05
Val de accidente în Bucureşti. Tramvaiele au fost blocate în Sectorul 3

Un apel la 112 anunţa că, în Sectorul 3 pe linia 19, un tramvai a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului. Burduful a cedat şi s-a aprins. Imediat a fost stins, călătorii au coborât în siguranţă. Din cauza acestui incident, şinele au rămas blocate. S-a format o coadă de tramvaie pe o distanţă de cîteva sute de metri. Crculaţia a revenit la normal după o jumătate de oră, transmite România TV.

Tot în Capitală, Poliţiştii şi medicii de pe Ambulanţă au fost chemaţi de urgenţă să intervină şi în cazul unui şofer care s-a răsturnat cu maşina. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un gard, apoi s-a rostogolit. Cu greu a reuşit să iasă din maşina distrusă în totalitate. Martorii s-au mobilizat şi au intervenit de urgenţă. Au reuţit cu greu să scoată pasagerul din dreapta, o femeie în vârstă de 60 de ani. Aceasta a fost transportată la spital, iar tânărul de la volan are dosar penal.