Val de accidente în ţară. Un bărbat de 64 de ani şi o fetiţă de 11 ani au murit

Val de accidente în ţară. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit după ce a pierdut controlul volaului şi a intrat cu maşina în porţile metalice ale unei case. O altă tragedie s-a petrecut în Gorj, acolo unde o fetiţă a murit după ce a fost lovită de o maşină. 

06 nov. 2020, 15:53

Accidentul s-a petrecut pe DN 1A, pe raza localităţii Boldeşti-Scăeni. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intra în porţile metalice ale unui imobil.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, victima a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Tragedie în Gorj. Fetiţă de 11 ani, lovită mortal de o maşină

O altă tragedie a avut loc şi în judeţul Gorj. O fetiţă în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa strada. Accidentul a avut loc pe raza localității Văleni.

,,Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o minoră de 11 ani, ar fi fost lovită de un autoturism, condus pe DE Văleni, din direcția municipiului Târgu-Jiu către orașul Filiași , de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul minorei, cadavrul acesteia fiind transportat la SML Gorj, pentru efectuarea necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi Accident violent în Timişoara. O mamă şi un copil de doar TREI ani au ajuns la spital