Val de accidente în weekend. O fetiţă de patru ani a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină

Mai multe accidente grave s-au petrecut, sâmbătă, pe şoselele din România. În Dolj, o fetiţă de doar patru ani a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada.

17 sept. 2022, 22:40
Val de accidente în weekend. O fetiţă de patru ani a murit după ce a fost lovită în plin de o maşină

Val de accidente în weekend. În Dolj o fetiţă a murit după ce a fost lovită de o maşină, iar la Constanţa o ambulanţă aflată în misiune s-a ciocnit cu un autoturism.

Val de accidente în weekend. O fetiţă a murit pe loc

Citeşte şi Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Printre victime sunt şi şapte copii

Accidentul din Dolj s-a petrecut pe DN 55, în localitatea Lişteava. Potrivit poliţiştilor, fetiţa în vârstă de patru ani a fost lovită în plin de o maşină în timp ce traversa strada.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Craiova, pe DN 55, în localitatea Lişteava, din direcţia Craiova către Bechet, ar fi accidentat o minoră de 4 ani, din Lişteava, care s-ar fi  angajat în traversarea drumului public. În urma evenimentului rutier, din păcate, minora a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Conform sursei menţionate, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident la Constanţa. Două persoane au fost rănite

Un alt accident grav a avut loc sâmbătă, în judeţul Constanţa. O ambulanţă care transporta un pacient de la Tulcea către Spitalul Judeţean Constanţa s-a ciocnit cu un autoturism în oraşul Ovidiu.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au fost rănite. Victimele au suferit un traumatism toracic şi unul de coloană cervicală.

La faţa locului au sosit două ambulanţe care au transportat victimele la spital pentru evaluare medicală.

Citeşte şi A murit cu doar o lună înainte de a deveni tată într-un accident teribil. Florin testa motocicleta unui prieten