Val de accidente înainte de weekend. Microbuz răsturnat, în judeţul Suceava, copac căzut peste o mașină cu copii și soți loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic în București

Un microbuz în care se aflau şase persoane s-a răsturnat, vineri, în judeţul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie. Cele şase persoane sunt conştiente şi cooperate, afirmă reprezentanţii ISU. Cinci dintre acestea au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

29 mart. 2024, 10:12
Val de accidente înainte de weekend. Microbuz răsturnat, în judeţul Suceava, copac căzut peste o mașină cu copii și soți  loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic în București

Accident grav în județul Suceava! Un microbuz s-a răsturnat, iar cinci oameni au fost răniți.  Accidentul s-a produs după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul direcției. Salvatorii au intervenit la fața locului și au acordat primul ajutor victimelor, iar mai apoi le-au transportat la Spitalul de Urgență Suceava.

”Toate cele cinci victime, cu diferite traumatisme, dar conştiente şi cooperante, vor fi transportate la spital (două la Centrul de Primiri Urgenţe Gura Humorului şi trei la Centrul de Primiri Urgenţe Câmpulung Moldovenesc)”, a arătat ISU Suceava.

Citește și: ALERTĂ în România. O dronă militară s-a prăbușit în toiul nopții la 12 km de Insula Mare a Brăilei

 

În Mureș, pompierii militari au intervenit în această dimineață în Mureșenii Bârgăului, unde un copac a căzut peste un autoturism. La locul accidentului au fost găsite șapte persoane, doi adulți și cinci copii. Trei copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, au fost transportați la spital.

Citește și: Accident grav în pasajul Unirii. Doi tineri au fost răniți și transportați în stare critică la spital. Mărturiile uneia dintre victime: „M-am urcat pasager cu unul pe care nu îl cunoşteam”

 

Soţ şi soţie, loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic, în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a dat cu maşina peste ei

Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic care a avut loc în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a dat cu maşina peste cei doi.

“În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi”, au anunţat poliţiştii de la Poliția Capitalei.

Bărbatul respectiv a fost prezentat apoi instanţei care a decis plasarea  sa în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.