Val de accidente pe DN7. Zeci de răniţi, cinci vehicule implicate

Zece oameni au fost răniţi, duminică, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune pe DN 7, în localitatea argeşeană Valea Ursului. De asemenea, circulaţia pe DN 7 a fost blocată, duminică, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion produsă în localitatea sibiană Lazaret.

RomaniaTV.net
23 dec. 2018, 16:10
Val de accidente pe DN7. Zeci de răniţi, cinci vehicule implicate

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, două victime, una cu traumatism cranio-facial şi cealaltă cu traumatism la braţul drept, au fost transportate la spital în urma accidentului produs pe DN7, în localitatea argeşeană Valea Ursului.

Alte opt persoane, care prezentau leziuni minore, au fost evaluate de paramedici la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au anunţat că, potrivit primelor concluzii ale anchetei, şoferul unui autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune cu maşina din faţă. Al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, unde a acroşat un alt autovehicul.

Circulaţia între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea a fost oprită până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului. 

Tot pe DN7, circulaţia a fost blocată după o coliziune între un autoturism şi un autocamion pe DN 7; circulaţia a fost blocată

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, accidentul a avut loc la kilometrul 241 al DN 7 şi nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu a fost întreruptă până la finalizarea cercetării la faţa locului, poliţiştii efectuând măsurători pentru a stabili cauza producerii evenimentului rutier.