Val de accidente pe şoselele din România. Doi şoferi au murit pe loc

Două accidente grave s-au petrecut, marţi dimineaţă, pe şoselele din România. O şoferiţă în vârstă de 34 de ani a murit după ce s-a răsturnat într-un şanţ de pe DN 7. Şi un şofer de 26 de ani a murit în aceeaşi dimineaţă, după ce a lovit o autoutilitară pe autostrads A1.

15 mart. 2022, 13:20

Val de accidente pe şoselele din România. O tânără în vârstă de 34 de ani a murit, marţi dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe DN7, între Tălmaciu şi Boiţa.

Val de accidente pe şoselele din România

Potrivit IPJ Sibiu, şoferiţa de 34 de ani a pierdut controlul volanului şi a ieșit în afara părții carosabile, maşina ajungând într-un şanţ betonat.

Citeşte şi Accident cumplit în Piatra-Neamț! Un tânăr de 24 de ani a murit, alte două persoane sunt grav rănite

Se pare că tânăra se deplasa dinspre Sibiu spre Vâlcea.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare și un echipaj pompieri.

Echipajul de descarcerare a extras din autoturism șoferița, însă prezenta leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui accident.

Din cauza accidentului, traficul s-a desfăşurat îngreunat pe direcţia Sibiu – Vâlcea, relatează polițiștii sibieni.

Un alt accident grav s-a petrecut în noapte de luni spre marţi, pe autostrada A1, între Timişoara şi Arad. Un şofer de 26 de ani a murit după ce a intrat într-o autoutilitară de transport marfă. În urma impactului alte două persoane au fost rănite.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitat împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Cel mai probabil, cauza tragediei a fost nepăstrarea distanţei în mers.

Citeşte şi Accident grav pe A1! O mașină răsturnată și o persoană încarcerată! Elicopter SMURD, intervenție de urgență