Val de accidente seara trecută, în România. O maşină a lovit o conductă de gaze, în Carei. Pieton, lovit pe zebră la Iaşi

A fost alertă în Carei după ce o maşină a intrat într-o conductă de gaze şi a existat pericol de explozie. În Satu Mare un bolid a rupt un stâlp, iar la Iaşi un pieton a fost lovit de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 06:23
Val de accidente seara trecută, în România. O maşină a lovit o conductă de gaze, în Carei. Pieton, lovit pe zebră la Iaşi

Accident grav în municipiul Carei după ce un bărbat ar fi încercat să evite coliziunea cu o altă maşină, după care a pierdut controlul volanului şi a retezat o ţeavă de gaze. Pentru că exista un pericol de explozie, pompierii nu au putut interveni până când o echipă a furnizorului de gaze naturale nu a oprit alimentarea.

Şoferul maşinii a avut nevoie de ajutor pentru a ieşi din maşină, însă nu a fost rănit. La spital a juns însă pasagera din dreapta care acuza dureri puternice la cap.

Accident teribil în Satu Mare. Femeia a vrut să vireze la stânga, moment în care a fost lovită de un alt autoturism care era în depăşire. Ulterior, mașina aflată în depășire a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Femeia a ajuns la spital.

La Iaşi un tânăr de 32 de ani a fost lovit de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.