Mara Bănică șterge pe jos cu Monica Gabor. Ce părere are jurnalista despre CV-ul fostei lui Irinel Columbeanu: „Ălora poți să le zici orice. Halesc”

Mara Bănică este cunoscută pentru faptul că spune lucrurile într-un mod tranșant, fără a avea niciun fel de menajamente. De această dată, ținta ei a fost Monica Gabor, fost soție a lui Irinel Columbeanu.

21 nov. 2023, 15:48
Mara Bănică șterge pe jos cu Monica Gabor. Ce părere are jurnalista despre CV-ul fostei lui Irinel Columbeanu: „Ălora poți să le zici orice. Halesc”
Mara Bănică șterge pe jos cu Monica Gabor. Ce părere are jurnalista despre CV-ul fostei lui Irinel Columbeanu: „Ălora poți să le zici orice. Halesc”

Mara Bănică a răbufnit pe pagina sa de Facebook și a comentat CV-ul Monicăi Gabor. Aceasta și-a exprimat opinia fără niciun fel de menajament și a zis exact ce crede despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Pe pagina sa, Mara Bănică a transmis un mesaj critic referitor la autodesemnarea Monicăi Gabor drept „comoară națională”.

Citește și: Mara Bănică și Oana Lis, dialog uluitor pe Facebook: „Ai silicon în fese? Nu, am KFC”

„Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba. O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul! Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine. O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul. Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a scris Mara Bănică Pe Facebook.

În prezent, Monica Gabor și partenerul ei, Mr. Pink, locuiesc în Statele Unite ale Americii, iar fiica ei, Irina, s-a alăturat lor acum cinci ani. Cunoscută pentru relația sa cu fostul miliardar Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a născut pe data de 8 ianuarie 1988, la Bacău. Fiind pasionată de o carieră în lumea modei încă din copilărie, la vârsta de 16 ani a început să urmeze cursuri de modeling. Cu dorința puternică de a-și construi drumul în acest domeniu, Monica a renunțat la liceul din orașul natal și s-a mutat la Snagov, după ce a întâlnit-o pe Irinel Columbeanu.

Citește și: Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”