Val de reacții după ultima filmare cu Mihai Bendeac despre „gagicăreală şi nopţi de beţie”. VIDEO

Mihai Bendeac a recunoscut care sunt păcatele sale, de care e extrem de mândru. Fanii l-au judecat, dar actorul spune că nu regretă nimic.

03 feb. 2024, 23:41
Val de reacții după ultima filmare cu Mihai Bendeac despre „gagicăreală şi nopţi de beţie”. VIDEO

Mihai Bendeac nu regretă absolut nimic din tot ce a trăit și a făcut în viață. Trăgând linie, până la cei aproape 41 de ani ai săi (îi va împlini pe 16 februarie), a ajuns la concluzia că a avut până acum o viață fericită. ”Singurătatea este cel mai mare dușman”, a spus Bendeac, dar nu s-a oprit aici.

Mihai Bendeac este unul dintre personajele controversate ale lumii mondene de la noi, căci aparițiile sale, dar și declarațiile făcute de-a lungul timpului i-au împărțit urmăritorii în două.

Mihai Bendeac, afirmație șocantă la adresa lui Smiley: „Mă enervează! Îl urăsc visceral”

Unii sunt de partea lui și îi admiră talentul și franchețea, în timp ce alții îl critică pentru alegerile făcute. Iar acum, în aceeași notă, Mihai Bendeac a făcut o mărturisire pe internet, prin care a stârnit amuzamentul unora, iar pe alții i-a făcut să îl critice.

Mihai Bendeac, mândru de alegerile sale de viață:  „Gagicăreala, nopțile de beție”

Și asta pentru că, ajuns la 40 de ani, spune el, a tras o concluzie importantă despre viață. Cum că, fiind un burlac desăvârșit, a ales bine modul în care să își trăiască viața și din ce să își ia bucuria de zi cu zi.

Pentru el, și acum, ca și la 20 de ani, importante sunt cariera și distracția, nu căsătoria și viața de familie, după cum ar fi pentru alții.

”Atâta amar de vreme am crezut că succesul, luminile rampei, viața de burlac, gagicăreala, nopțile de beție înseamnă o viață fericită. Acum, ajuns la 40 de ani, realizez că am avut dreptate”, a spus Mihai Bendeac, pe contul său de TikTok.

@jurnalul_unui_burlac

Despre adevărata fericire… 🥹❤️

♬ original sound – Mihai Bendeac

Fapt ce i-a stârnit pe fanii lui din online și astfel mulți au reacționat în secțiunea de comentarii. Unii spun că Mihai Bendeac a rămas la fel, un glumeț, alții sunt de părere că actorul doar mimează fericirea, căci, de fapt, singurătatea l-ar copleși deja, plus că, poate fi vorba, mai spun ei, și de dezamăgirile amoroase prin care ar fi putut să treacă până acum.

Și, de asemenea, mai sunt și unii care îl avertizează pe actor  că alegerile de acum îl vor costa scump la bătrânețe, când nu va avea pe nimeni aproape și va trebui să se descurce singur cu problemele vârstei.

Mihai Bendeac: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși”. În ce a ajuns să creadă actorul: „Mi-a schimbat viața”

”Da, este adevărat, dar la 40 de ani trebuie să realizezi că trebuie să te și însori și să faci copii”/ „În spatele adevărului și râsului mulți dintre noi știm că singurătatea este cel mai mare dușman și mai știm că și dezamăgirile ne marchează!”/ ”Pe la 70-80 realizezi dacă ai avut dreptate sau nu, dar atunci nu prea mai contează. Un pahar de apa ți-l poate aduce și chelnerul”/ ”Niciun om, la bătrânețe, nu a murit fericit și împlinit dacă nu a lăsat măcar un urmaș”/ ”Ok, de acord cu tine, dar la bătrânețe, când te trezești singur, o să ai altă părere”/ Sincer, a fost totul adevărat până la ”am avut dreptate”. Doar acolo ai jucat, restul ai simțit”/ ”Nu degeaba ești actor”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Mihai Bendeac a dezvăluit prin ce teroare trece în fiecare zi. „Jur că încerc să fiu un om bun” FOTO

Umor negru: Recent, Mihai Bendeac şi-a anunţat fanii că „Înmormântarea va avea loc luni, ora 12:00, la Cimitirul Bellu” după o banală căzătură

Un mesaj publicat de curând pe Instagram-ul lui Mihai Bendeac arată că actorul a suferit un accident cumplit. Potrivit mesajului, acesta ar fi picat pe scări și și-ar fi fracturat rotula. Din fericire, era doar o glumă caracteristică actorului. Ce a urmat însă, întrece toate aşteptările!

Mesajul susținea că Serviciul de Urgență a reacționat imediat, iar Bendeac a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.  Actorul a plusat. Potrivit mesajului, un medic ar fi spus că Mihai Bendeac se află „în afara oricărui pericol”, după încheierea intervenției de amputare a piciorului.

„Mihai Bendeac a suferit în cursul nopții trecute un tragic accident în timp ce dormea în apartamentul său din centrul capitalei. Se pare că, fără să știe, suferea de somnambulism cronic și, în timp ce cobora (în somn) treptele către nivelul inferior al apartamentului, a alunecat fracturându-și rotula.
Surse din cadrul Serviciului de Urgență 112 ne-au declarat că au primit la ora 03:48 un apel de la un cetățean care a spus cităm: „Să-mi … / Mi s-a rupt rotula!”

Bendeac a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca. „În acest moment, pacientul se află în afara oricărui pericol și într-o stare stabilă”, ne-a declarat medicul chirurg Ștefan Dobrescu imediat după încheierea intervenției de amputare a piciorului”, a scris actorul pe Instagram.

Actorul și-a încheiat gluma caracteristică prin a spune că înmormântarea va avea loc luni, ora 12:00, la Cimitirul Bellu. Atât el, cât și piciorul amputat, ar fi primit separat titluri post portem.

„Înmormântarea va avea loc luni, ora 12:00, la Cimitirul Bellu. Mihai Bendeac a primit post portem titlul de Artist Emerit al Poporului, iar membrul inferior drept (care a fost amputat) a fost numit, tot post mortem membru al Academiei Române”, a conchis actorul.

Postarea a strâns imediat zeci de mii de aprecieri. Mama îndrăgitului actorul a dezvăluit pentru Cancan că băiatul ei este bine, iar mesajul face parte din următoarea lui carte.

„Mulțumim de grijă, este bine, a postat un pamflet din următoarea lui carte și ne-a cam bulversat pe toți”, a mărturisit Emilia Bendeac.