Val de reclamaţii pe numele lui Alexandru Cumpănaşu. Mama unei fete îl acuză de corupere de minori

Oamenii au început să depună reclamaţii împotriva lui Alexandru Cumpănasu. Una dintre acestea a fost depusă la Secţia 16 din Capitală, unde mama unei adolescente ameninţate de Cumpănasu a venit să le spună oamenilor legii tot ce s-a întâmplat.

07 ian. 2021, 18:19
Val de reclamaţii pe numele lui Alexandru Cumpănaşu. Mama unei fete îl acuză de corupere de minori
Val de reclamaţii pe numele lui Alexandru Cumpănaşu. Mama unei fete îl acuză de corupere de minori

Val de reclamaţii pe numele lui Alexandru Cumpănaşu după scandalul legat de activitatea lui pe Tik Tok. Mama unei tinere l-a reclamat la Poliţie că i-a făcut propuneri indecente fiicei sale. Plângerea a fost depusă în cursul zilei de astăzi, la Secția 16 de Poliție.

Femeia îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că a sedus-o pe fată în perioada în care aceasta era minoră.

Plângere femeii vine la doar o zi după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală in rem într-un dosar privind instigarea la ură şi discriminare în care este vizat Alexandru Cumpănaşu.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat la data de 06.01.2021 un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare, faptă prevăzută de art. 369 Cod penal, urmărirea penală fiind începută in rem. În fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secției 16 Poliție, prin mesajele transmise a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.

În prezent, cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secției 16 Poliție, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, cauza fiind în faza administrării probatoriului. Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Ministerului Public.

Citeşte şi: Înregistrare halucinantă cu Alexandru Cumpănaşu. Se supăra pe victime, după ce încerca să le seducă: „Te iubesc ca o cumpănaşă!”

În plus, astăzi Corpul de Control al ministerului de Interne a fost trimis la Jandarmeria Română pentru a vedea cum a beneficiat Alexandru Cumpănaşu în 2019 de protecția statului.

Corpul de Control al ministrului Internelor face verificări la Jandarmerie după ce un raport din august 2020 al Curții de Conturi a stabilit un prejudiciu de 400.000 în bugetul insituţiei ca urmare a creării dispozitivului de protejare a lui Alexandru Cumpănaşu, scrie G4Media.ro. Pe atunci MAI era condus de social-democratul Mihai Fifor.

Alexandru Cumpănașu a primit protecție oficială de la Ministerul de Interne după ce s-a plâns ministrului Mihai Fifor și în presă că ar fi fost amenințat. Un răspuns oficial al Ministerului Public pentru G4Media.ro a arătat însă că nu există niciun dosar privind aceste presupuse amenințări.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, Alexandru Cumpănașu a fost păzit de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și s-a deplasat cu un automobil de lux Volkswagen Touareg pus la dispoziție de Ministerul de Interne.

„Domnul Cumpănaşu a solicitat oficial acest lucru Ministerului de Interne, s-a făcut analiză în cadrul MAI. Orice persoană care solicită acest lucru şi are toate documentele primeşte acest sprijin. (…) Orice persoană din această ţară care îndeplineşte condiţiile conform legii capătă protecţie în acest sens. Orice persoană din România care face dovadă că este ameninţată, că are viaţa pusă în pericol poate primi protecţia statului, în speţă a MAI sau a altor instituţii. Lucrul acesta s-a întâmplat cu Alexandru Cumpănaşu, s-a făcut verificare, este pe lege, primeşte această protecţie”, a spune Mihai Fifor, în august 2019.


loading...