Val de tragedii în ţară. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere VIDEO

Val de tragedii pe drumurile ţării. Trei oameni au murit şi alţi 8 au fost răniţi în accidente cumplite. În Timiş, trei maşini s-au ciocnit, un bărbat şi soţia lui au murit pe loc, iar alţi patru oameni, printre care doi minori, au ajuns în stare gravă la spital. În Caraş Severin, un bărbat de 59 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit de un TIR, informează România TV.

01 aug. 2017, 06:50
Val de tragedii în ţară. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere VIDEO

Un accident deosebit de grav s-a produs pe un drum din Timiş. Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru se află în stare gravă la spital.

Printre răniți se află doi minori de 15 și 17 ani.

Sfârşit tragic şi pentru un bărbat din Caraş Severin. Bărbatul de 59 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR.

Şi o familie din Brăila care se întorcea din vacanţă a văzut moartea cu ochii. Oamenii au ajuns cu maşina într-un lan de floarea soarelui pentru a evita un impact cu alt autoturism. Şoferul maşinii susţine că celălalt conducător auto l-a şicanat în trafic.

În urma impactului, patru oameni au ajuns la spital.

Doi soţi care se întorceau de la o nuntă au fost implicaţi într-un accident cu un TIR, la Bistriţa. Bărbatul era la volan şi a vrut sa facă stânga în parcarea unei pensiuni, iar TIR-ul a intrat în ei.

Şoferul autotrenului a motivat că nu a văzut maşina din cauza soarelui puternic.

În Buzău, un autoturism a fost prins între două TIR-uri de Ucraina. Polițiștii spun că vina ar aparține unuia dintre cei doi șoferi ucrainieni. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului.

VEZI şi Accidente grave în Teleorman GALERIE FOTO