Trafic feroviar îngreunat între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Un TIR s-a răsturnat pe calea ferată

Traficul feroviar între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu a fost îngreunat vineri din cauza unui TIR încărcat cu carne care s-a ciocnit cu un autoturism, după care s-a răsturnat pe calea ferată aflată în apropierea DN 7. Accidentul, în urma căruia o femeie a fost grav rănită, s-a petrecut în judeţul Vâlcea.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 09:39
Trafic feroviar îngreunat între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Un TIR s-a răsturnat pe calea ferată

Accidentul a avut loc pe DN 7, în apropiere de Gara Câineni, primele date arătând că o femeie aflată la volanul unui autoturism Daewoo Cielo a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir care circula regulamentar.

În urma impactului, TIR-ul a ajuns pe calea ferată aflată în imediata şoselei, unde s-a răsturnat, blocând traficul feroviar.

„În urma accidentului, femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată în maşină, fiind în stare gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subcomisarul Eusebiu Predonescu.

Traficul rutier pe DN7 se desfăşoară alternativ pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea poliţiştilor, iar traficul feroviar este blocat, la faţa locului fiind aşteptată o macara pentru scoaterea TIR-ului de pe calea ferată.


loading...