VALENTIN CEAUŞESCU a ieşit la lăutari. Imagini rare cu fiul şi nora fostului DICTATOR

Lume buna, oameni importanti, afaceristi versati s-au adunat la ziua de nastere a lui Andrei P., un personaj care a intrat la un moment dat in atentia presei, dupa un scandal din urma cu 10 ani, legat de castigarea licitatiei pentru toaletele ecologice din Romania.

23 feb. 2016, 13:36

Printre invitatii de seama s-a numarat si Valentin Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu, scrie wowbiz.ro. Cunoscut ca fiind un tip retras si discret, tovarăşul Vali, asa cum era alintat pe vremuri de jucatorii din marea echipa a Stelei din anii ’80, a demonstrat ca ramane un tip cu o viata sociala echilibrata, pe care prietenii adevarati nu l-au uitat, dincolo de „prefacerile” istorice prin care a trecut tara noastra in ultimii 25 de ani.

Citeşte şi Asasinarea Ceauşeştilor, secrete ascunse peste 26 de ani. Cine i-a furat agenda dictatorului la Revoluţie

Valentin a venit insotit la eveniment insotit de sotie, cei doi savurand la maximum petrecerea „impanata” cu mancaruri alese, bauturi de colectie dar si un program artistic spectaculos, sustinand de o trupa cunoscuta de lautari.

La doua scaune distanta, un alt invitat de vaza, Irinel Columbeanu, alaturi de nasul sau Matei Miko si sotia, au gustat si ei din plin atmosfera de petrecere romaneasca.