Valentin Ceauşescu a ieşit la pensie. VEZI câţi BANI primeşte lunar

Publicat: Vineri, 21 Iunie 2013 11:38 // Actualizat: Vineri, 21 Iunie 2013 12:31 // Sursa: RTV.net

Valentin Ceausescu (65 de ani) a ieşit la pensie la sfarşitul lunii aprilie, după ce a lucrat peste 40 de ani la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele. Fiul lui Nicolae şi al Elenei Ceauşescu încasează o pensie de 2600 de lei pe lună.

Foto: wowbiz.ro

Născut în februarie 1948, Valentin Ceauşescu ar fi avut dreptul, conform legii, să iasă la pensie încă din luna iunie a anului trecut, scrie wowbiz.ro.

Cercetător senior de gradul 2 la Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei de pe platforma Măgurele, unde încasa un salariu de aproape 1.000 de euro, Valentin Ceauşescu a preferat să mai lucreze un an după vârsta pensionării, retrăgându-se la sfârşitul lunii aprilie.

Conform apropiaţilor, pensia lui Valentin Ceauşescu este în jur de 2.600 de lei pe lună, dar marele câştig, o dată cu ieşirea din câmpul muncii, este că va avea mai mult timp pentru fiica sa. Alexandra, fata lui Valentin şi a Roxanei, are 17 ani, peste un an urmând să dea la facultate, iar tatăl său doreşte să-i fie aproape în această perioadă importantă.

16 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 aug 17:24
Răspunde | Votează email 0 email
Veronica Ariton
VALENTIN CEUSESCU EO O PENSIE PUTINA ,,,UNDE ESTE AVEREA PARINTILOR
17 aug 17:23
Răspunde | Votează email 0 email
Veronica Ariton
VALENTIN CEUSESCU EO O PENSIE PUTINA ,,,UNDE ESTE AVEREA PARINTILOR
28 iul 13:26
...de Fizică Atomică de la Măgurele. Fiul lui Nicolae şi al Elenei Ceauşescu încasează o pensie de 2600 de lei pe lună. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
23 iun 13:11
Răspunde | Votează email 1 email
Popescu Nicolae
Cinste lui,un om care a muncit pt tara lui,sper sa se bucure din plin de pensie!
22 iun 19:24
Răspunde | Votează email 3 email
Dorin Olteanu
Sa recapitulam:
- 40 de ani de munca:
- Cercetător senior de gradul 2 l
- locul de munca Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară .
Cunosc zeci de ofiteri si subofiteri pensionari cu mai putin de 30 de ani vechime care au pensii mai mari.
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine de ce e corect asa sau daca sistemul din romania e drept cu cetatenii romani.
22 iun 16:09
Răspunde | Votează email 4 email
Ioan
Fals ca Ceausescu nu a fost iubit de romani cind in orce sondaje e pe primul loc ca cel mai mare conducator al Romaniei. Despre Valentin, un om de mare caracter s-a spus numai lucruri de bine din partea omenilor normali.
22 iun 12:14
Răspunde | Votează email -6 email
deku
poate sa ne spuna cineva ce a descoperit acest "mare" cercetator ? nu pot sa uit timpurile cand personajul, era "vedeta" tribunei pe ghencea. singurul lui merit fiind acela ca era copilul dictatorilor. asa a si primit cadou "jucaria" numita steaua. nu-l respect de loc, dimpotriva.
22 iun 11:32
Răspunde | Votează email 3 email
Valentina
staff@........unde a lucrat tatal tau?????????nu are nicio legatura cu ungurii, omule!!! tu iti dai seama la Institutul de Fizica Atomica nu ajunge sa lucreze oricine, ca iti trebuie o pregatire foarte foarte inalta?
22 iun 04:09
Răspunde | Votează email 14 email
Dema
Ultimul descendent direct al unei familii care s-a aflat la conducerea Romaniei aproape 3 decenii si care nu a fost iubita de poporul roman desi in acea perioada s-au facut lucruri extraordinare ce-i drept cu sacrificii mari . Dar care popor sau tara se poate ridica fara munca si renuntari ? Cel mai trist este insa faptul ca s-a cam ales praful din toti acei ani , ca ne-am cam pierdut si identitatea nationala si sperantele intr-un viitor mai bun.Mi-e teama ca multi dintre noi care am trait in comunism ne-am bucurat degeaba de schimbarea din 89. Am fost si vom fi mereu victima conspiratiilor marilor puteri care impart omenirea dupa interesele lor murdare si nesincere calcind in picoare destinele a milioane de pamanteni.
22 iun 03:51
Răspunde | Votează email 12 email
Dema
O pensie modesta pt. un specialist cu vechimea lui . Sint atitea secaturi care cistiga de zeci de ori mai mult pe luna, sau chiar pensonari care si-au facut veniturile dupa pofta inimii profitind de legi de conjunctura. Nu mai vorbesc de politicieni. Ultimul descendent al unei familii care nu a fost iubita de poporul roman dar in timpul careia , aflata la conducerea Romaniei s-a realizat enorm. Ce-i drept cu sacrificii imense . Eram totusi o tara si un popor . Nu stiu acum ce mai suntem. Globalizati probabil la mana oricui.
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H