Valentin Cojocaru dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care a plecat de la Steaua

Portarul Valentin Cojocaru a fost cedat de Steaua la Crotone, echipă nou promovată în Serie A, iar mutarea a fost o surpriză pentru toată lumea. Gigi Becali spunea imediat după anunţarea transferului care ar urma să aducă în conturile Stelei un milion de euro, dacă Crotone va rămâne în Serie A, că a decis să renunţe la Cojocaru din cauză că era un factor de tensiune la echipă. Acum, portarul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat în Italia.

RomaniaTV.net
03 sept. 2016, 07:16
Valentin Cojocaru dezvăluie ADEVĂRATUL motiv pentru care a plecat de la Steaua

„În ultimele trei zile a venit oferta de la Crotone, este o altă cultură, mă voi pregăti cît mai bine pentru a juca. Nu mă aşteptam, dar mă bucur pentru şansa oferită. Sper ca echipa să se menţină în prima divizie. Am jucat foarte puţin la Steaua, speram să am mai multe şanse. Dar nu mi s-au dat şi am luat decizia să plec, să schimb ceva. Nu a avut nimeni ceva cu mine de la Steaua, toţi sînt prietenii mei, le ţin pumnii şi le urez să cîştige campionatul. Stăncioiu este un portat bun, care a demonstrat în Liga 1. Vreau să demonstrez la fiecare antrenament că pot mai mult. Sper să fiu un pic mai motivat acum că m-am transferat pentru că la Steaua aveam ceva ani în spate la echipă”, a spus Valentin Cojocaru despre transferul de la Steaua la Crotone.

Steaua a încasat deja 250.000 de euro pentru Cojocaru şi ar urma să primească diferenţa de 750.000 dacă Crotone va reuşi să se menţină în Serie A. În caz contrar, Valentin Cojocaru ar urma să revină la gruparea „roş-albastră” la finalul sezonului.