VALENTIN COSTEA, condus sâmbătă pe ultimul drum

Valentin Costea va fi condus sâmbătă pe ultimul drum, iar la înmormântare și-au anunțat prezenta prieteni și cunoscuți din mai multe județe.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 14:24
VALENTIN COSTEA, condus sâmbătă pe ultimul drum

Valentin Costea (35 ani) a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean din Timișoara, după ce timp de mai multe zile a fost în moarte cerebrală.

Prietenii lui Kidu’ au anunțat că acesta va fi înmormântat sâmbătă, iar cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu începând de joi seara, la o capelă privată din municipiul Arad.

Valentin Costea a murit. Omul de afaceri, bătut cu bâta de baseball, era ţinut în viaţă de aparate

Prietenii lui Costea au anunţat pe o reţea de socializare că trupul neînsufleţit va fi depus, în cursul zile de joi, la o capelă de pe strada Cocorilor.

Sâmbătă, de la ora 12.00, va fi oficiată slujba de înmormântare. Conform unor surse din rândul familiei, slujba de înmormântare va fi oficiată de IPS Timotei Seviciu, arhiepiscopul Aradului, şi PS Lucian Mic, episcopul Caransebeşului, al cărui nepot era Valentin Costea.

Valentin Costea va fi înmormântat în cimitirul Eternitatea.

„Începând cu ora 14.00 îl vom însoți în «cursa finală» înspre Cimitirul Eternitatea. Toţi cei care l-aţi cunoscut, şi nu numai, sunteţi aşteptaţi la «cursa finală»!!!”, au scris prietenii lui Valentin Costea pe o reţea de socializare.

Valentin Costea a încetat din viață, miercuri, la un spital din Timișoara, unde a fost internat după ce a fost victima unei agresiuni.

În data de 10 martie, la câteva zile după ce a fost internat, Valentin Costea a intrat în moarte cerebrală și a rămas conectat la aparate atât timp cât inima lui a continuat să bată.

Procurorul Dan Aurelian Ursu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat, în exclusivitate pentru Glasul Aradului, că dosarul se află în atenţia acestora şi, în funcţie de înscrisurile constatatoare ale morţii, se vor lua măsurile necesare.
„Dacă victima a murit, nu mai vorbim de o infracţiune continuă, în consumare… o infracţiune tentată, ci de o infracţiune consumată… ceea ce va duce la schimbarea încadrării”, mai preciza procurorul Ursu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.