Valentin Negrea, arbitru din Constanţa, a murit într-un accident rutier grav FOTO

Un accident foarte grav a avut loc astăzi pe un drum din Constanţa, în afara localităţii Ovidiu. Valentin Negrea, un arbitru de baschet în vârstă de 44 de ani, a murit în urma impactului.

12 sept. 2019, 11:50

Potrivit primelor informaţii, Valentin Negrea era singur în autoturism, scrien observator.tv. La un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe carosabil şi a lovit puternic un stâlp de beton. În urma impactului, arbitrul a murit pe loc.

Citeşte şi Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT. Surse: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

Medicii SMURD ajunşi la faţa locului au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic. A fost declarat decesul.

„Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zina km. 289, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Federaţia Română de Baschet a transmis un mesaj pe reţelele de socializare: „Federația Română de Baschet și Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariția fulgerătoare a arbitrului constănțean de Liga Națională Valentin Negrea (44 ani). DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!”.