Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT în momentul accidentului: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenţa alcoolului şi a substanţelor interzise în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a produs accidentul rutier de pe Şoseaua Chitila, în care a murit un tânăr de 25 de ani.

12 sept. 2019, 06:43
Mario Iorgulescu era BEAT şi DROGAT în momentul accidentului: ALCOOLEMIE IMENSĂ şi pozitiv la COCAINĂ

Legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări. De asemenea, fiul şefului LPF a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Veşti TERIBILE despre Mario Iorgulescu. MEDICII de la Spitalul Elias tocmai au făcut ANUNŢUL

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Mario Iorgulescu va fi acuzat şi de conducere sub influența băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală. Fiul şefului LPF are deja deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR