Valentin Olariu, omagiu pentru fiul său, Sebi, ucis în accidentul de la 2 mai: „Povestea fiului meu”. Ce pedeapsă cere pentru Vlad Pascu

Astăzi ar fi trebui să se judece un nou termen al procesului accidentului de la 2 mai, însă judecătoarea a decis amânarea cu 3 săptămâni și chiar le-a solcitat colegilor săi să o retragă din acest caz. La ieșirea din Tribunal, tatăl lui Sebastian Olariu a făcut declarații sfâșietoare.

18 apr. 2024, 14:38
Valentin Olariu, omagiu pentru fiul său, Sebi, ucis în accidentul de la 2 mai: „Povestea fiului meu”. Ce pedeapsă cere pentru Vlad Pascu
Valentin Olariu, omagiu pentru fiul său, Sebi, ucis în accidentul de la 2 mai: „Povestea fiului meu”. Ce pedeapsă cere pentru Vlad Pascu

Valentin Olariu a făcut primele declarații după ce judecătoarea Ioana Ancuţa Popovociu a formulat cerere de abţinere în așteptarea deciziei CSM de a fi retrasă din caz. Tatăl lui Sebi i-a adus și un omagiu fiului său căzut victimă lui Vlad Pascu.

Citește și: Procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, amânat 3 săptămâni. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere în așteptarea deciziei CSM

Valentin Olariu, omagiu pentru fiul său, Sebi

Întrebat ce părere are despre faptul că judecătoarea a cerut un nou termen și că nu au fost audiați martorii din caz, Valentin Olariu a spus că este mulțumit cu decizia luată.

„Acum simt un sentiment de bucurie că am scăpat astăzi și nu a audiat martorii. A fost la fel ca de fiecare dată (n.r. Vlad Pascu), îmbrăcat la costum, sigur pe el. Avocații lui nu prea mai erau așa siguri. Și procuroarea la fel, au vrut să nu se amâne dar s-a gândit mai mult la pielea ei și s-a abținut și au menținut amânarea. Sper să o suspende pe judecătoare, ea s-a abținut astăzi ca la compeltul de judecată de pe data de 9 ea nu o să fie și sper ca CSM-ul să îi dea din nou voie sa judece. Cred că și el s-a săturat de media (n.r. Vlad Pascu), să apară peste tot, cred că a cedat”, a declarat Valentin Olariu la ieșirea din tribunal.

Tatăl lui Sebi i-a adus și un omagiu fiului său. Și-a tatuat întreg brațul cu imagini din viața lui Sebi, spunând, practic, povestea lui în imagini, ilustrând chiar și visul pe care tânărul îl avea, și anume acela de a deveni un regizor de succes.

„Mi-am facut un tatuaj, vreau să îl am mereu pe Sebi lângă mine. Sebi voia să devină regizor, îi plăcea foarte mult camera de luat vederi, avea vise să ajungă cel mai mare regizor, chiar îmi spune a „Tată, dă-mi mie bani acum că o să vă umplu eu de bani când mă voi face mare”. Pentru el si pentru familia noastră am puterea să mă lupt exact până la moarte pentru a i se face dreptate lui Sebi”, a mai spus Valentin Olariu.

Întrebat ce se întâmplă în familia lui în această perioadă, tatăl tânărului recunoaște că nici el și nici soția lui nu pot dormi noaptea, iar când totuși reușesc, el nu îl poate visa pe fiul lor, însă mama tânărului îl mai vede, dar și prietenii acestuia. Ultima speranță a familiei și a tuturor celor care l-au cunsocut pe Sebastian este ca justiția să își facă treaba și Vlad Pascu să primească o pedeapsă potrivită faptei sale.

„Eu nu l-am visat pe Sebi niciodată, nu prea pot să dorm noaptea, dorm vreo 3-4 ore, soția l-a visat și prietenii. Eu niciodată până acum. Am încredere că un alt complet va judeca mai drept, deși nu mai cred nimic în țara asta. Nu vreau nimic decât să se facă dreptate, nu cer nimic mai mult pentru Vlad Pascu. Dreptatea ar fi cel puțin 21 de ani, cât avea băiatul meu, să primească”, a mai afirmat Valentin Olariu.

Citește și: Ce legătură este între Oana Roman și tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de drogatul Vlad Pascu