Ce legătură este între Oana Roman și tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de drogatul Vlad Pascu

Vedeta TV și influencerul Oana Roman se alătură luptei pentru justiție și dreptate într-un mod extrem de personal și emoționant. Profund mișcată de tragedia prin care trece tatăl lui Sebi și de eforturile sale de a face cunoscută povestea fiului său, Oana a decis să-și folosească ziua de naștere ca pe o platformă pentru apelul la acțiune.

14 apr. 2024, 19:24
Ce legătură este între Oana Roman și tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de drogatul Vlad Pascu

Tatăl lui Sebi, Valentin Olariu, a organizat o manifestație în Piața Victoriei, pe data de 13 aprilie, la ora 19:00, pentru a cere justiție în cazul 2 Mai. Inițiativa a inspirat-o profund pe Oana Roman, care își aduce contribuția personală pentru a sprijini această cauză nobilă.

Valentin Olariu a venit la podcastul lui Mihai Morar, unde a spus întreaga poveste din spatele mediatizatului caz de la 2 Mai. Părintele nu vrea milă. Știe că nu își va primi vreodată fiul înapoi, dar mai are o fiică, Selena, căreia nu îi dorește aceeași soartă.

Într-o declarație emoționantă, Oana Roman a subliniat importanța acestei mișcări și a îndemnat publicul să se alăture în număr cât mai mare. „Este un caz pe care l-am urmărit în de-aproape pentru că este șocant și pentru că pe tatăl lui Sebi, pe Vali, îl cunosc pentru că am lucrat cu el o perioadă bună de timp și este un cofetar remarcabil, cu un talent incredibil și care trăiește o dramă de neimaginat”, a mărturisit ea pe Instagram.

Citește și: Amănuntul despre mama lui Ronald Gavril care o face pe Anamaria Prodan să creadă că pugilistul îi este alesul: ”Eu cred că nimic nu e întâmplător”

Nu doar că își exprimă solidaritatea și empatia față de familia lui Sebi, dar Oana își transformă ziua de naștere într-un apel la acțiune, invitându-i pe toți cei care o apreciază să se alăture protestului pentru dreptate. „Nu dorește cadouri, dar vrea ca toți cei care o apreciază să meargă în Piața Victoriei, la ora 19:00, să fie alături de familia lui Sebi și a Robertei. Manifestul nu este împotriva lui Vlad Pascu, ci pentru dreptate și liniștea tinerilor care vor să meargă pe stradă fără să fie uciși de drogați!” – a fost îndemnul său categoric.

Într-o demonstrație de determinare și pasiune, Oana își exprimă indignarea față de situația actuală și solicită mai multă implicare din partea celor din jur. „Mișcați-vă fundurile și mințile și luați atitudine. Dacă vreți să-mi faceți un cadou de ziua mea, pentru că mâine este ziua mea, mergeți mâine la ora 19:00 în Piața Victoriei, la acel manifest pe care tatăl lui Sebi îl organizează pentru a cere dreptate”, a pledat cu pasiune vedeta.

Citește și: Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”