Valentin Pelinel a născut gemene. Bucurie mare în familia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a devenit din nou tată. Soţia sa, Valentin Pelinel, a născut două fetiţe chiar de 1 martie. Cristi Borcea nu a putut fi prezent la fericitul eveniment, el fiind încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plajelor din Constanţa. 

RomaniaTV.net
01 mart. 2019, 08:33
Valentin Pelinel a născut gemene. Bucurie mare în familia lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea mai au împreună un băiat, Milan, în vârstă de 2 ani şi jumătate. Valentina şi Cristi Borcea  s-au cununat religios în Ungaria la sfârșitul lui septembrie 2018, naşii cuplului fiind Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA.

Pe lângă cei trei copii pe care îi are cu Valentin Pelinel, Cristian Borcea mai are 6 moştenitori din alte relaţii. Prima sa soţie, Mihaela, i-a dăruit trei copii: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (16 ani). În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 11 ani.

În 2011, Borcea a divorţat de Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina Vidican. Alina l-a făcut din nou tată. A născut o fată şi un băiat, pe George Alexandru (7 ani) şi pe Gloria (4 ani).