Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat. Imagine emoționantă cu artistul: „Prima zi de fizioterapie”

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat. Artistul de muzică populară și soția lui, Codruța Filip, nu au avut o vacanță reușită, în Italia, acolo unde au vrut să se relaxeze. Din păcate, bărbatul a suferit un accident cu skijet-ul și a fost operat de urgență.

18 aug. 2023, 11:11
Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat. Imagine emoționantă cu artistul: „Prima zi de fizioterapie”

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat. Medicii din Italia au avut grijă ca artistul să-și revină, iar acum s-a întors în România. Recent, s-a fotografiat în scaunul cu rotile și le-a mărturisit fanilor, pe rețelele sociale că se simte mult mai bine și a început sedințele de fizioterapie.

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile după ce a fost operat

Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie”, a scris artistul la postarea pe InstaStory.

Citește și: Codruța Filip, declarații șocante la numai un an de la nunta cu Valentin Sanfira: „Am învățat să mai spun nu”

După veștile care circulau în online despre Valentin Sanfira, acesta a postat un anunț pe rețelele sociale, în care a anunțat că își va anula toate evenimentele programate și a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune.

Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate.

Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot!

Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț! ”, a transmis artistul pe Instagram