Valentin Sanfira, mesaj trist: „A suferit o operație pe creier urmată de un cancer la sân care acum a recidivat!”

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a făcut un apel public către oamenii cu suflet mare care îi pot întinde o mână de ajutor colegei sale de scenă.

01 feb. 2024, 14:02
Valentin Sanfira, mesaj trist: „A suferit o operație pe creier urmată de un cancer la sân care acum a recidivat!”

Valentin Sanfira a făcut un apel pentru cântăreața Ana Mardare care are, din nou, grave probleme de sănătate. La 13 ani a fost diagnosticată cu hepatita A, în 2015 a făcut niște analize care au ieșit prost iar din 2016, când a aflat că are cancer, viața ei s-a schimbat total. Ana Mardare a suferit o operație pe creier, acum 8 ani, după care a fost diagnosticată cu cancer la sân cu șanse minine de supraviețuire iar anul trecut, în septembrie, tumora din zona pelviană a recidivat.

Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța Filip nu au copii: „Trebuie să vreau și eu, și ea”
Mai mulți artiști susțin un concert caritabil pe data de 8 februarie pentru strângerea de fonduri însă cei care doresc pot face donații direct în contul artistei.

Ana Mardare (43 ani) a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. Valentin Sanfira, despre banii pe care nu-i are: „Decât să le duci grija, mai bine dorul”

Artistul a fost recent cu soția sa într-una dintre cele mai exclusiviste destinații, și anume în Maldive.

 

Valentin şi Codruța Sanfira, vacanţă în Maldive

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi. Pe lângă faptul că are o voce de excepție, cântărețul arată că are și simțul umorului foarte bine dezvoltat. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a dezvăluit că, în ciuda impresiei aparente de opulență, familia sa nu se bucură de o situație financiară abundentă.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”
„Codruța a făcut mai mulți bani decât mine lunile astea și trebuie să profit și eu, nu? E nevasta mea, mă iubește. (…) Nu avem mulți (n.r. bani). Dacă nu sunt mulți, imediat se văd acolo și după aia dispar. Decât să le duci grija, mai bine dorul. Ce e prea mult strică. Noi suntem oameni normali, simpli, muncim foarte mult, cântăm enorm de mult pentru fiecare moft pe care ni-l facem, dar eu nu îl consider un moft (n.r. vacanța în Maldive) (…) Am apucături de bogat, dar nu am bani”, a mărturisit Valentin Sanfira, pentru Antena Stars.

Valentin și Codruța Sanfira au fost a treia oară în Maldive, iar artistul a vorbit despre experiența pe care a avut-o. „Noi am fost a treia oară acum (n.r. în Maldive). De data asta, am mers pe o insulă mai aproape de aeroport, ca pierzi cu avionul pe apă câteva ore. (…) Îmi doresc din suflet să mergem în cât mai multe vacanțe. (…) Am mâncat, m-am îngrășat”, a mai spus artistul.