Valentin Sanfira şi Codruţa Filip nu mai fac nuntă: „Nu ne interesează ce vorbeşte lumea”

Interpreţii de muzică populară Valentin Sanfira şi Codruţa Filip se văd nevoiţi, pentru a doua oară, să-şi anuleze nunta. Asta deoarece îşi doresc să aibă mulţi invitaţi, lucru imposibil în condiţiile în care există restricţii dure la evenimentele de acest gen.

15 sept. 2021, 12:57

Valentin Sanfira şi Codruţa Filip  sunt căsătoriţi civil şi îşi doresc să ajungă şi în faţa preotului. Este, însă, a doua oară când amână cununia religioasă şi petrecerea de după din cauza pandemiei. Nu sunt, însă, supersiţioşi şi nu se iau după gura lumii care spune că nu e de bun augur să amâni nunta.

Pe 2 iulie era stabilită data la care Codruța și Valentin Sanfira ar fi trebuit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Se anunța o petrecere de nuntă cu 300 de invitați, familie, rude, prieteni, care însă au fost anunțați că evenimentul se va ține la anul.

Nunta, reprogramată pentru jumătatea lunii octombrie 2022

Cei doi viitori miri vor trebui acum să schimbe invitațiile, dar aceasta este cea mai mică problemă pentru ei. Va fi o nuntă mare cu mâncare tradițional românească, a spus viitorul mire care a precizat că din meniu nu vor lipsi sărmăluţele. Tot ce mai au de făcut acum este să refacă invitațiile pe care au apucat să le trimită și să aștepte până la anul. Marele eveniment este programat să aibă loc pe 15 octombrie 2022.

Citeste si Mihaela Rădulescu, pretenţii uriaşe ca să accepte rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer”: de la avion business class la… brânză în cabină

Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.

La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americănească. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași!”, a declarat solistul de folclor, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Citeste si Andreea Raicu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viaţa ei: „I-am zis acele lucruri cu toată furia pe care o aveam în mine. Într-o zi, a plecat şi mi-am dat seama că nu i-am spus că îl iubesc”