Valentin Teodosiu, acuze grave după moartea lui Mitică Popescu: „I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale”

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

05 ian. 2023, 10:42
Valentin Teodosiu, acuze grave după moartea lui Mitică Popescu: „I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale”
Actorul Valentin Teodosiu aruncă în aer decesul lui Mitică Popescu.

Actorul Valentin Teodosiu aruncă în aer decesul lui Mitică Popescu. Acesta spune că l-a avertizat pe amicul său Mitică Popescu că dacă se va interna la Spitalul Elias va muri. Sună sinistru, însă exact asta s-a întâmplat!

„Îmi aduc aminte că odată pe lună cel puțin îl scoteam la o bere. El bea bere și fuma din păcate foarte mult. Acum vreo cinci săptămâni, înainte să se interneze la urgență, l-am scos la un șpriț. Era tare nefericit că nu-l mai sună nimeni. Cât era în viață și avea nevoi, nu l-a sunat nimeni, acum toată lumea sună. Când avea nevoie de ceva, nu era nimeni, el fiind unul dintre cei care muncea. Își făcea emisiunea la TVR.

Sicriul actorului Mitică Popescu, depus în foaierul Teatrului Mic. Joi seara va fi mutat la capela Cimitirului Bellu

L-am sunat când am auzit că s-a internat la urgențe, nu mi-a răspuns în prima zi. A doua zi mi-a răspuns. L-am mai sunat odată peste câteva zile și l-am întrebat ce face, iar el mi-a zis: «Uite, fac Crăciunul la Urgențe la Floreasca și revelionul la Elias». I-am zis să nu se ducă la Spitalul Elias că de acolo se iese cu picioarele înainte. Este plin de nosocomiale. Iar el mi-a zis: «Nosocomiale sunt peste tot. Mă duc la recuperare. Și l-au recuperat. Fusese internat din cauza unui AVC (n.r. Accidentul vascular cerebral) mic.”, a declarat Valentin Teodosiu, potrivit fanatik.ro.

Moartea îndrăgitului actor Mitică Popescu i-a întristat pe mulți dintre cei pe care i-a cunoscut, inclusiv pe colegii săi de breaslă. Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri despre cum a decurs ultima întâlnire cu maestrul în arta teatrului și a filmului.

Mircea Diaconu, dezvăluiri despre Mitică Popescu. Cum s-a comportat actorul la ultima lor întâlnire

Mircea Diaconu a mărturisit că și-a dat seama că Mitică Popescu nu are o stare de sănătate bună, atunci când s-au văzut pentru ultima dată. Și-a adus aminte cum ambii au stat la povești atunci.

Mircea Diaconu consideră dureroasă pierderea actorului, căruia i-a subliniat calitățile sale ca om și a rememorat clipa când a fost închis pe nedrept.

”Din păcate, vestea asta la început de an, este dinainte anunțată, avea probleme. Ultima oară când m-am înâlnit cu el povesteam, iar faptul că ne-a părăsit este dureros.

A murit un om bun, un suflet bun, un om pe care nu l-am văzut niciodată ridicând tonul, deși viața lui a fost plină de complicații. A fost închis pe nedrept, a făcut pușcărie vreo trei ani, nu și-a terminat facultatea, s-a reîntors la facultate și a terminat-o.

A plecat la Piatra Neamț în teatrul acela minunat, mult mai târziu a revenit în București.”, a transmis Mircea Diaconu, potrivit Spynews.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu, depus joi în foaierul Teatrului Mic

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu.

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsufleţit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu”, anunţă Teatrul Mic.

Ce se întâmplă cu averea lui Mitică Popescu. Regretatul actor nu avea copii, dar exista în viața lui o persoană importantă care avea grijă de el

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu. „Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverentă, Maestre”, se menţionează în finalul postării de pe Facebook.

Actorul Miticã Popescu a murit marţi la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias din Capitalã de la sfârşitul lunii decembrie.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias din Capitală, Mitică Popescu a fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie 2022, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie.