Valentina şi Cristi Borcea, prima apariţie împreună la TV: „Am trecut printr-un război. Când iubeşti ai putere”

Valentina şi Cristi Borcea au avut prima apariţie împreună la TV, cei doi au acceptat prezentatoarei TV Nasrin. Aceşti au vorbit despre copilărie, carieră, dar şi despre momentele prin care au trecut de-a lungul timpului.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 05:02
Valentina şi Cristi Borcea, prima apariţie împreună la TV: „Am trecut printr-un război. Când iubeşti ai putere”

Fostul acţionar de la Dinamo a mărturisit faptul că în momentul în care a fost arestat, a sfătuit-o pe Valentina să îşi vadă de viaţă, cu toate acesta blonda a ţinut cu dinţii de relaţie şi a a acceptat să treacă „printr-un război” de dragul persoanei iubite.

Citeşte şi: Cristi Borcea a leşinat când a fost la medic: „Nu am puterea să stau când face o injecţie”

„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună. Noi cumincăm, vorbim foarte mult. Noi știm că vor fi momente în care ne vom contrazice, să nu ne culcăm supărați”, a spus Valentina Borcea la „Star Matinal”.

Cristi Borcea a vorbit şi despre greutățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației, încă de la început. Acesta  a avut o discuţie cu Valentina în momentul în care s-a anunţat sentinţa, însă atunci şi-a dat seama că aceasta va fi femeia cu care îşi va petrece restul vieţii.

Citeşte şi: Cristi Borcea, dezvăluiri din închisoare. Fostul acţionar nu mergea niciodată singur la baie: Îl sculam pe Victor

„Am avut piedici dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți. I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, femeia cu care voi face o familie”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, astfel că, el nu a omis niciun moment pentru a o complimenta. „Ea este jumătatea mea, o femeie caldă, sinceră, extraordinar de corectă”, și-a lăudat Borcea soția.


loading...
Partenerii noștri