VALENTINA PELINEL a renunţat la şcoală în clasa a X-a. CUM a făcut PRIMII BANI

Valentina Pelinel a renunţat la şcoală pentru cariera de model în clasa a X-a, deşi era elevă la Liceul Sf. Sava. Aşa a rămas până în ziua de azi, fără bacalaureat.

01 feb. 2016, 09:06
VALENTINA PELINEL a renunţat la şcoală în clasa a X-a. CUM a făcut PRIMII BANI

Valentina Pelinel n-a vorbit niciodata despre studii si nici CV-ul ei nu contine vreo diploma. La 15 ani, cand tatal ei s-a stins din viata, Valentina Pelinel devenea Miss Romania. A fost momentul in care a ales sa abandoneze scoala, in clasa aX-a, si sa faca bani.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea i-a luat apartament de lux Valentinei Pelinel. CÂT PLĂTEŞTE

„Am fost un copil sarac, tatal meu a murit cand eu aveam o varsta frageda, aveam 15 ani. Cateva luni mai tarziu, eu eram deja in toate ziarele si revistele pentru ca castigasem top model Romania. Eu am ramas cu mama intr-o perioada foarte dificila. Noi am mancat ani la rand paine cu unt, prajite pe un resou rupt. Zile la rand, si mamaliga. Dar nu-i nicio problema pentru ca asta m-a calit. Numai asa eu, astazi, Valentina, pot sa apreciez banul”, declara Valentina Pelinel pentru videoblogulmireselor.ro.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, cele mai TARI MOMENTE în LIBERTATE. De la „dansul Shakirei” la „Tatăl Autostivuitorul” VIDEO

„Eu am muncit, de la varsta de 15 ani jumate eu am tinut-o pe mama mea, am ajutat-o. Eu mi-am tinut familia practic, si pe sora mea. Si o fac si astazi. Nu poate nimeni sa-mi conteste ca am facut eu singurica pe puterile mele, meseria mea la care ma pricep, foarte multi bani. Am platit foarte multi bani, exista acte in America, ca fac taxe annual. Si stau marturie si pozele, am fost pe panouri de 50 m in Time Square, nu cred ca e o chestie chiar asa, de nimic” , mai spune Valentina Pelinel.