Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil: „Am descoperit sentimentul maternității”

Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil. Fostul manechin are trei copii cu Cristi Borcea, însă fostul acţionar de la Dinamo are în total nouă copii. Vedeta se consideră o femeie împlinită din punct de vedere personal şi spune că nu mai vrea să rămână însărcinată.

23 apr. 2022, 15:57
Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil: „Am descoperit sentimentul maternității”
Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil

Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil. Blondina a recunoscut că soțul își dorește al zecelea copil, însă ea e reticentă. Ei au împreună un băiețel, pe Milan (6 ani), dar și fetițe gemene, pe Rania și Indira (3 ani).

Citeşte şi: Apropiații Valentinei Pelinel dau cărțile pe față. Cum se descurcă fostul fotomodel cu afacerile preluate de la Mihaela Borcea: Se ocupă de tot!

Valentina Pelinel, declaraţii despre al patrulea copil

Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr, nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de… și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete. Nu m-am gândit niciodată!

Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan, parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!

Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”, a spus ea pentru click.ro.

Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie

Valentina Pelinel spune că viaţa de familie şi vârsta au făcut-o să-şi găsească echilibrul după viaţa agitată de model pe care a dus-o în tinereţe, ea fiind plecată din ţară de la o vârstă foarte fragedă.

Nu pot spune că am  avut revelații, dar am avut dintotdeauna vise și mi-am imaginat cum mi-aș dori să se întâmple lucrurile în viața mea. Sunt o visătoare realistă, dacă se poate spune așa. Ce am constatat însă este că, odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant.

Inevitabil creșterea copiilor m-a făcut mai atentă la ce contează cu adevărat. Am mult mai multă răbdare față de copii și familie, față de cei apropiați. Te focusezi mai bine, îți canalizezi energia spre lucrurile importante, chiar dacă față de exterior poate nu mai găsești aceeași înțelegere.

Consider că într-o relație respectul este important. Pe de altă parte, este mai ușor să enunți teorii despre ce este acceptabil și ce nu. În teorie, așa ne dorim toți să stea lucrurile, dar în realitate nu se știe niciodată ce resurse poți descoperi la tine și unde te duce viața.

Pus în fața faptului împlinit, iei o decizie care poate uneori să contrazică alte contexte. Adaptabilitatea este esențială în viață și în relații, la fel ca respectarea valorilor personale.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru Ciao.