Valentina Pelinel dezvăluie sacrificiile pe care le-a făcut pentru copiii ei: „Noi nu aveam ce au ei azi. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă”

Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani în urmă cu câteva zile, iar la această vârstă, vedeta se declară împlinită și recunoscătoare că poate oferi copiilor ei lucrurile de care ea nu a avut parte.

14 dec. 2021, 10:28

Valentina Pelinel a împlinit recent 41 de ani și a declarat că se simte foarte împlinită, pentru că le poate oferi copiilor ei tot ceea ce au nevoie.

Valentina Pelinel are trei copii cu Cristi Borcea, iar afaceristul mai are alți șase copii din relații anterioare. Pelinel a dezvăluit că cei nouă frați se înțeleg foarte bine și chiar dacă se întâlnesc mai rar, copiii lui Borcea comunică aproape zilnic între ei prin intermediul tehnologiei.

Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie: „Am reușit să elimin o cârjă”

De asemenea Pelinel a mai mărturisit că are momente când se simte copleșită și câteodată plânge, însă fiind o fire optimistă, reușește mereu să treacă peste încercările vieții.

„La noi e casa plină, în copilărie eram doar eu și sora mea. Noi nu aveam ce au copii noștri azi. Mulțumesc lui Dumnezeu că au mai mult decât aveam noi. Mă descurc cu ei pentru că am ajutoare, îmi place să am programul meu, să mă ocup și de mine, să fac sport. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Sunt în punctul pe care mi l-am dorit, cu familia pe care mi-am dorit-o, cu trei copii, am sperat să fie măcar unul, dar uite că sunt trei.

Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea a ajuns în cârje!

Mi-am dat seama că Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce și că nimic nu este întâmplător. Eu sunt o fire optimistă, dar am plâns și eu, am avut momentele mele și este bine să plângi și să te descarci. Ceea ce mi-a dat forță să trec peste tot, este iubirea.

Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România, se sună aproape zilnic, se și văd datorită tehnologiei, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc cu toții, atunci chiar e casa plină, iar cum zice Milan „Tati are trei copii și mai are încă șase” „, a declarat Valentina Pelinel.