Valentina Pelinel, declarații fără perdea despre relația cu Borcea: ”Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici”

Valentina Pelinel a făcut declarații fără precedent despre relația dintre ea și Cristi Borcea și a dezvăluit secretul care îi ține împreună de atâția ani.

27 aug. 2021, 11:05
Valentina Pelinel, declarații fără perdea despre relația cu Borcea: ”Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici”

Valentina Pelinel

a vorbit în exclusivitate pentru Ciao, despre relația cu soțul ei, Cristi Borcea și a dezvăluit secretele care stau la baza mariajului dintre cei doi. Vedeta a mărturisit și prin ce metodă a reușit să-și recupereze siluate de invidiat, după naștere.

Valentina Pelinel nu s-a sfiit să facă afirmații și despre cele de-al patrula copil, frumoasa blondă a menționat că deși nu are planuri în acest sens, atât ea cât și soțul ei nu exclud posibilitatea unui nou membru al familiei.

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.”, a relatat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, fără secrete: „Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt”

Blonda a mai dezvăluit secretul care stă la baza relației solide dintre ea și soțul. Vedeta a spus că prietenia și comunicarea constantă sunt esențiale într-un mariaj.

„Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile. În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți.  Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.” a relatat Valentina Pelinel.

Soția lui cristi Borcea a mai vorbit despre modul în care își menține o siluetă armonioasă chiar și după trei nașteri. Blonda a spus că nu crede în diete drastice, ci este adepta unui stil de viață echilibrat, atât din punct de vedere alimentar cât și emoțional.

„Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. Îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice.” a mai adăugat Valentina Pelinel, potrivit Ciao. 


loading...
Partenerii noștri