Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea a ajuns în cârje!

Valentina Pelinel a fost supusă săptămâna trecută unei intervenții chirugicale de urgență. Acum, soția lui Cristi Borcea este pregătită pentru o recuperare grea, care va dura şase luni!

27 oct. 2021, 16:23
Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea a ajuns în cârje!

Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea a ajuns în cârje! Valentina Pelinel a fost supusă săptămâna trecută unei intervenții chirugicale de urgență. Acum, soția lui Cristi Borcea este pregătită pentru o recuperare grea, care va dura şase luni!

Valentina Pelinel, operată de urgenţă! Soţia lui Cristi Borcea a ajuns în cârje!

Valentina Pelinel (40 ani) a suferit un accident la ski acum opt ani, când și-a rupt ligamentul la un genunchi, iar de atunci a rămas cu câteva probleme de sănătate Săptămâna trecută, soția lui Cristi Borcea a fost supusă unei noi operații din cauza ligamentului încrucișat! Acum, vedeta se simte bine și vrea să se recupereze cât mai repede.

Cum îşi menţine silueta Valentina Pelinel: „Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare”

„Faceti cunostinta cu noile mele accesorii pentru urmatoarea perioada Cum vi se par? Sunt rosii sa-mi poarte noroc ca sa termin recuperarea mai repede. De Halloween sigur voi avea avea cel mai reusit costum”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

Vedeta a făcut câteva precizări pentru Click!: „Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng. Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează şase luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc”.

 


loading...
Partenerii noștri