Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „M-a cucerit prin felul sau unic de a fi!”

Valentina Pelinel spune că este o femeie și o mamă fericită. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit recent că nu își mai dorește al patrulea copil, dar și cum a reușit să o cucerească celebrul om de afaceri.

26 dec. 2022, 15:22
Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „M-a cucerit prin felul sau unic de a fi!”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în urmă cu patru ani și au împreună trei copii. Atât ea, cât și soțul ei consideră că nu mai este cazul de al patrulea copil, fiind foarte fericiți în această formulă. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu pentru ciao.ro

Întrebată dacă mai este loc de un copil, Valentina Pelinel a răspuns: „Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători”.

Citiți și: Cristi Borcea şi-a strâns toţi copiii de sărbători. Cum fac faţă femeile din viaţa milionarului, Mihaela Borcea, Alina Vidican şi Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, mărturisiri despre căsnicia fericită și definiția iubirii perfecte

„Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului. Cristi este un om valoros în primul rând  prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial”, a mărturisit fostul fotomodel.

Valentina Pelinel a vorbit despre căsnicia cu Cristi Borcea și a prezentat care sunt ingredientele unei relații de durată.

„Iubirea perfectă înseamnă să fii alături de omul potrivit. Cred în iubirea necondiționată față de copii, dar în relația de cuplu, sunt necesare de cele mai multe ori, ajustări, compromisuri, discuții inconfortabile – toate aceste duc la fragilitatea sau puterea relației. Stilul de comunicare, de atașament, limbajul dragostei, capacitatea de adaptare, dorința de a crește împreună – toate fac sau desfac o relație.

De asemenea, soția lui Cristi Bocea a dezvăluit cum va petrece Crăciunul și Revelionul, dar și ce gânduri are pentru anul viitor.

„Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Îmi place să mă bucur de spiritul adevărat al acestei sărbători în familie, alături de câțiva prieteni dragi și de rudele noastre. Acele zile liniștite le acord lor și pur și simplu ne bucurăm de prezența celorlalți, fără să  facem ceva anume. E doar un timp de calitate și conectare petrecut laolaltă, în care stăm departe de agitația cotidiană.Anul acesta, atât Crăciunul cât și Revelionul îl vom petrece în București. Cel mai probabil o să ieșim noi doi la cină, undeva drăguț, alături de prieteni, după ce adormim copiii”, a spus Valentina Pelinel.

Citiți și: Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun: ”Îmi place piftia, mănânc și cozonac”