Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun: ”Îmi place piftia, mănânc și cozonac”

Valentina Pelinel are o siluetă demnă de invidiat pentru care face foarte multe sacrificii, însă când vine vorba despre masa de Crăciun, blondina a spus că nu va renunța la bucatele tradiționale pentru nimic în lume.

18 dec. 2022, 15:42
Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun: ”Îmi place piftia, mănânc și cozonac”
Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun

Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun. Soția lui Cristi Borcea arată senzațional și dacă mulți cred că de sărbători blondina va mânca doar salată ei bine, se înșeală amarnic.

Citește și Cum a reușit Cristina Spătar să slăbească 17 kilograme. Dieta genială care îți permite să mânânci orice: „Am ajuns la greutatea iniţială”

Valentina Pelinel a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte și ce va mânca de Crăciun

Recent, blondina a mărturisit că pe masa de sărbători vor fi de toate pentru că niciodată nu va renunța la mâncărurile tradiționale pe care le adoră.

Printre bunătățile pe care vedeta abia așteaptă să le savureze se numără șoriciul, piftia, sarmalele și cozonacul.

”Suntem mulți. Masa perfectă este să ai tot ce îți dorești tu, ce îți place ție. Mie îmi place de Crăciun că se taie porc, se mănâncă șorici, îmi place șoriciul acela moale și cald. Îmi place piftia, mănânc și cozonac. Soacra și mama mea fac niște sarmale bune”, a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.

Blondina în vârstă de 42 de ani recunoaște că este extrem de atentă la ce mănâncă, mai ales în perioada sărbătorilor, când toată lumea face excese și kilogramele în plus apar imediat.

Ca să prevină apariția kilogramelor nedorite, vedeta a dezvăluit că are un secret la care ține de ani de zile.

Ca să aibă cotrolul asupra siluetei sale Valentina Pelinel se cântărește de două ori pe zi, ca să știe exact dacă și cât a luat în greutate.

Ea spune că asta este cheia succesului unei siluete perfecte pentru că nu apelează des la diete. Astfel, vedeta își permite să mănânce tot ce îi poftește inima.

”Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus… Eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a spus soția lui Cristi Borcea.

Citește și Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi: “Nu se ține decât maximum la două luni”