Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie alături de Cristi Borcea: „Odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant”

În pragul Sărbătorilor de Paşti, Valentina Pelinel spune că cel mai bine se simte în sânul familiei sale numeroase, alături de Cristi Borcea şi de copii, dar şi de părinţi, care, recunoaşte vedeta, duc greul în bucătărie.

23 apr. 2022, 09:15
Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie alături de Cristi Borcea: „Odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant”

Valentina Pelinel spune că viaţa de familie şi vârsta au făcut-o să-şi găsească echilibrul după viaţa agitată de model pe care a dus-o în tinereţe, ea fiind plecată din ţară de la o vârstă foarte fragedă.

„Nu pot spune că am  avut revelații, dar am avut dintotdeauna vise și mi-am imaginat cum mi-aș dori să se întâmple lucrurile în viața mea. Sunt o visătoare realistă, dacă se poate spune așa. Ce am constatat însă este că, odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant. Inevitabil creșterea copiilor m-a făcut mai atentă la ce contează cu adevărat. Am mult mai multă răbdare față de copii și familie, față de cei apropiați. Te focusezi mai bine, îți canalizezi energia spre lucrurile importante, chiar dacă față de exterior poate nu mai găsești aceeași înțelegere.

Consider că într-o relație respectul este important. Pe de altă parte, este mai ușor să enunți teorii despre ce este acceptabil și ce nu. În teorie, așa ne dorim toți să stea lucrurile, dar în realitate nu se știe niciodată ce resurse poți descoperi la tine și unde te duce viața. Pus în fața faptului împlinit, iei o decizie care poate uneori să contrazică alte contexte. Adaptabilitatea este esențială în viață și în relații, la fel ca respectarea valorilor personale.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru Ciao.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu nu cumpără şi nici nu comandă cozonac, ci primeşte fără să ceară: „Eu mănânc doar umplutura. Ar vrea el să-l mănânc, că vine la pachet cu caşcaval”

Întrebată cum petrece Sărbătorile de Paşti, Valentina Pelinel spune că se va relaxa înconjurată de familie şi dezvăluie la ce anume de pe masa festivă pofteşte.

„În familie, ca de fiecare dată, alături de ai noștri și de prieteni. Cu siguranță poftesc la cozonac, dar nici salata de boeuf nu lipsește de la nicio sărbătoare. Momentul preferat este însă vopsitul și ciocnitul ouălelor, pe care l-am transmis și copiilor și alături de ei ne distrăm de minune în bucătărie. Anul acesta fiecare și-a ales abțibilduri cu personajele preferate din desene animate. La fel ca toți, vom merge și noi la biserică să luăm lumină, iar duminica o petrecem liniștiți acasă sau la plimbare dacă vremea e frumoasă.

Avem norocul ca părinții noștri să gătească excelent. Așa că ei se ocupă de pregătirea bunătăților de Paște. Mai ajutăm și noi prin bucătărie, dar recunosc că cel mai frumos moment este cel din prima zi de Paște când toată casa este aranjată și plină de flori și zâmbete. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate cu liniște și iubire.”, a mai spus Valentina Pelinel.

Citeşte şi: Învierea Domnului 2022. Tradiţii şi superstiţii. Ce este bine să faci cu primul ou ciocnit. Superstiţia care ţine familia legată