Bianca Drăguşanu nu cumpără şi nici nu comandă cozonac, ci primeşte fără să ceară: „Eu mănânc doar umplutura. Ar vrea el să-l mănânc, că vine la pachet cu caşcaval”

Timpul petrecut pentru a-şi menţine fizicul care a consacrat-o, dar şi cel consumat în gestionarea afacerilor nu îi permit Biancăi Drăguşanu să se ocupe şi de lucrurile pe care o gospodină normală le face înaintea sărbătorilor de Paşti, cum ar fi să gătească cozonaci, dar asta nu înseamnă că vedeta duce lipsa de preparatul tradiţional.

23 apr. 2022, 08:37
Bianca Drăguşanu nu cumpără şi nici nu comandă cozonac, ci primeşte fără să ceară: „Eu mănânc doar umplutura. Ar vrea el să-l mănânc, că vine la pachet cu caşcaval”

Bianca Drăguşanu a vorbit despre planurile sale de Paşti stricate de o răceală a fiicei sale, dar şi despre cum îşi petrece sărbătorile una dintre influenceriţele cele mai apreciate din România. Vedeta spune că nu găteşte şi nici nu comandă niciodată cozonac, dar cu toate astea nu duce lipsă, pentru că primeşte foarte mulţi cozonaci de la mici antreprenori care vor să le promoveze produsele pe Instagram.

„Eu nu cumpăr, nu fac nimic. Merg la sală și cam atât. Stau cu fetița, căreia aștept să îi treacă răceala asta. Dacă nu era să fie răcită, plecam cu ea.

Eu mănânc conținutul din cozonac, adică nuca din cozonac, dar niciodată nu mănânc cozonacul, chiar dacă el ar vrea să îl mănânc, că el vine tot timpul la pachet cu „cașcaval”.

Fac prea multe lucruri în viața mea, ca să mai știu să fac și cozonaci. Fac rochii de mireasă, am extensii de păr, am blănuri, am costume de fitness, am geci de piele, am de toate!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citeşte şi: Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă: „Noi suntem foarte diferiți, avem 11 ani împreună”

Bianca Drăgușanu a copilărit la Petroșani, loc de care este puternic legată. Ea a rememorat o amintire inedită legată de sărbătoarea Învierii Domnului, în interviul acordat sursei citate. Cu ocazia unui Paște, fosta prezentatoare TV a „comis” o faptă memorabilă.

„Era pe clasic, te duceai la biserică, dar am o amintire.

I-am dat foc uneia la păr, dar nu că am vrut. Asta e cam singura amintire pe care o am de Paște. Se dă turul bisericii și mă uitam, mergeam cu lumânarea și i-am dat foc la păr, la batic, nu mai știu.

Începuse să alerge pe acolo, dar n-am vrut, n-a fost o chestie intenționată. Restul era pe clasic.”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Cea mai mare neîmplinire a lui Denise Rifai: „Eu mi-am dorit foarte mult să am copii”