Valentina Pelinel, în costum de baie la ştrandul familiei. Cum arată blondina după ce a născut 3 copii

Valentina Pelinel a fost fotografiată în costum de baie la ştrandul familiei. Chiar dacă a renunţat de mult timp la cariera de model şi are la activ trei naşteri, blondina se întreţine foarte bine şi este în continuare o femeie atrăgătoare.

28 mai 2021, 09:24
Valentina Pelinel, în costum de baie la ştrandul familiei. Cum arată blondina după ce a născut 3 copii

Valentina Pelinel, în costum de baie. Fostul model internaţional face reclamă la ștrandurile familiei cu poze în costum de baie. Blonda profită de atuurile sale pentru a face reclamă piscinelor din Crângași și Drumul Taberei, deținute de familia soţului său, Cristi Borcea.

Citeşte şi: Cristi Borcea, surpriză uriaşă pentru Valentina Pelinel cu ocazia zilei onomastice. „Acum şi pentru totdeauna!” FOTO

Valentina Pelinel, în costum de baie

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, Valentina arată foarte bine, datorită genelor bune, dar și a multelor ore petrecute în sala de sport alături de antrenoarea Luminița Nicolescu.

Intampinam vara cu o super petrecere marca #MareaBalaceala la cele mai cool locatii din Bucuresti: Magic Summer Waves & Magic Place Aqua Park. 4 zile de petrecere si super distractie dedicata celor mici si celor mari deopotriva. In perioada 29 Mai-6 Iunie, copiii cu varsta pana in 14 ani au INTRARE LIBERA la @magicplaceaquapark„, a scris Valentina Pelinel pe reţelele socializare.

Valentina Pelinel despre lupta cu greutatea

Valentina Pelinel, superbul fotomodel care face furori la vârsta de 40 de ani, a dezvăluit ce stil de viață sănătos a abordat pentru a reveni la o siluetă de vis, după nașterea celor doi copii. Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că încearcă să nu se abată de la o disciplină care implică exercițiile fizice regulate și alimentația sănătoasă.

Cu toatea acestea, Valentina Pelinel recunoaște că nu urmează o dietă anume, ci încearcă să se hrănească într-o manieră echilibrată.

Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală.

Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M.

Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a spus Valentina Pelinel.