Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „Înainte să mă însor cu Alina”

Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București a dezvăluit că este cu actuala soţie de mult mai multă vreme decât se știe oficial, chiar înainte să se însoare cu Alina Vidican.

20 ian. 2021, 09:31
Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „Înainte să mă însor cu Alina”
Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. În anul 2007, Valentina Pelinel mergea la altar cu Cristian Boureanu, iar Borcea și Mihaela le-au fost nași de cununie. Încă de atunci, afaceristul a pus ochii pe cea care îi este soţie acum.

Citeşte şi: Cât de bogat este Cristi Borcea şi ce spune despre legalizarea poligamiei

De cand am vazut-o a doua oara, am zis ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Tot timpul am fost cu ea. Chiar daca m-am insurat cu Alina. Nu i-am cerut sa puna capat casniciei, era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani. Ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult.

Când a început relaţia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Cand am intrat in inchisoare i-am zis ca are apartament in New York, sa se duca. Mi-a zis ‘indiferent cat stai, nu pot sa traiesc fara tine, vreau sa lupt pentru tine, raman aici. nu ma intereseaza nimic, stau dupa tine’.Am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum. Imi da liniste, e femeia calma, cu care pot sta singur si o saptamana in casa. Care indifernet de ora, de unde venim, stam cel putin o ora, o ora jumatate noi singuri, pe terasa, la tigara. E foarte important sa gasesti pe cineva care sa iti dea liniste si caldura

„, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Citeşte şi: Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”

 „Poate fi Cristi Borcea barbatul unei singure femei?”

Întrebat dacă se poate dedica unei singure femei, Borcea a răspuns fără ezitări: „Cand au fost cu mine, toate au crezut ca ma schimba. Sunt sigur ca in mintea lor au stiut cu cine merg la drum, doar nu m-au luat de la biblioteca. Alaturi de Valentina, m-am calmat, m-am schimbat foarte mult. Sunt sigur ca alaturi de ea voi trai multi ani fericiti si linistiti.

Eu imi doresc, ele isi doresc. Poate sa fie barbatul unei singure femei odata cu varsta. Niciodata sa nu spui niciodata„.