Valentina Pelinel nu mai vrea să audă de America, ţara ei adoptivă. „Aici am comorile mele”

Valentina Pelinel nu mai vrea să audă de America, deși ea și-a petrecut la New York o bună parte a tinereții sale. Vedeta spune și care este adevăratul motiv pentru care a ajuns la o asemenea concluzie.

14 iun. 2017, 10:06
Valentina Pelinel nu mai vrea să audă de America, ţara ei adoptivă. „Aici am comorile mele”

Și-a luat viața în piept la 16 ani, când a plecat la New York, ca să lucreze ca model. Adolescenta de atunci, înaltă și frumușică, a tras la început din greu pentru a-și câștiga notorietatea.

Valentina trăia cu 150 de dolari pe săptămână și locuia cu încă trei fete. În timp însă, ea și-a văzut visul cu ochii și a ajuns un model căutat. Doar că, se pare, nu i-a fost scris să se stabilească pe tărâm american, chiar dacă devenise rezidentă peste Ocean. Valentina s-a măritat cu Cristi Boureanu, de care apoi a divorțat, și de atunci a început să vină ceva mai des în România. Nu a renunțat însă la joburile sale din New York, iar atunci când trebuia, petrecea luni bune peste Ocean. Iată însă că, în prezent, prioritățile sale s-au schimbat radical, ca și planurile. Din dragoste pentru Cristian Borcea, tatăl copilului său, fostul model a renunțat la tot: la podiumurile de prezentare, la zborurile peste Ocean.

Citeşte şi Valentina Pelinel, prima poză cu Borcea şi fiul lor. Astăzi e ziua lui Milan Cristian FOTO

Se ocupă doar de afacerile familiei

Ea a ajuns să se implice în totalitate în afacerile familiei și să se dedice băiatului său. Valentina nu mai vrea să audă de America!

„Nu mi-e dor de America. Mă simt bine și împlinită aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu, când însă va mai crește Milan, o să putem merge împreună. Deocamdată mi-e bine aici, unde am comorile mele”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru Libertatea.

Ea a mai spus că tot ce face, face doar pentru familia sa:

„Proiectele în care mă implic sunt doar cele ale noastre, de familie. În rest nu m-a mai interesat viața mondenă. Nu sunt genul să stau acasă, numai cu copilul, și mă ocup de proiectele ale familiei. Sunt zile foarte diferite. Uneori, am timp să stau cu Milan, alteori alerg mai mult, stau foarte mult pe telefoane. Atunci când am treabă la calculator, încerc să lucrez de acasă, pentru că mi-e mai ușor să-l am în preajmă pe Milan. Viața mea și zilele sunt echilibrate”.

Citeşte şi Gigi Becali, despre Cristi Borcea şi botezul copilului: Copilul nu voia să stea decât la el în braţe. Nu va face nicio nuntă

Și-a încheiat socotelile cu America în 2016

Ultima oară, Valentina a fost în America în anul 2016, pe când era însărcinată cu Milan. Ea spunea că este rezident american și are obligația să-și plătească acolo, toate datoriile:

„Ca rezident american, am datoria să îmi plătesc taxele anual, dar e evident că mă voi şi relaxa, am întâlniri cu Mădălina Flusberg, care îmi e şi prietenă, şi parteneră de afaceri. Pentru ultimele două colecţii de bijuterii ale companiei ei sunt imagine, dar şi designer. La New York am mulţi prieteni buni, printre care şi cea care mi-a fost agent mulţi ani şi de-abia aştept să-i revăd”, a mărturisit aceasta.

Tot în acel an, ea-și scotea la vânzare și apartamentul din New York, în care locuia.