Valentina Pelinel nu s-a recuperat încă după operaţia suferită. La ce a fost nevoită să renunţe soţia lui Borcea

Valentina Pelinel a suferit un accident la ski, în urmă cu opt ani de zile, dar incidentul a lăsat urmări grave. În cele din urmă, soţia lui Cristi Borcea a ajuns pe masa de operaţie.

29 dec. 2021, 11:46
Valentina Pelinel nu s-a recuperat încă după operaţia suferită. La ce a fost nevoită să renunţe soţia lui Borcea

Valentina Pelinel a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de ligament acum două luni. În momentul de faţă e încă în faza de recuperare.

„Mă simt în formă acum, mi-am revenit foarte bine după operație. Nu a fost deloc o perioada ușoară, din contra, însă cu multă muncă, ambiție și o echipa de profesioniști, am reușit în prezent să ajung la o stare de funcționalitate aproape de normal și să mă pot ocupă de tot ce îmi doresc.

Recuperarea nu s-a încheiat și va continua cu siguranță multe luni de acum încolo, dar ce a fost mai greu a trecut. Și mă concentrez pe viitoarele luni în care vreau să revin complet la activitatea fizică de dinainte de operație”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru Ciao.ro.

Din cauza operaţiei, Valentina a trebuit să renunţe la unele lucruri pe care le făcea înainte, cum ar fi mersul la antrenament sau mersul pe tocuri.

Citeşte şi Valentina Pelinel, la două săptămâni după operaţie: „Am reușit să elimin o cârjă”

„Încă nu pot să port tocuri, dar nici nu consider asta o restricție. Deja recuperarea a intrat în etapa unui antrenament lejer, care îmi va permite în câteva luni să revin la normal. Așadar, mai am de așteptat până să revin la înotat sau să mă reapuc de jogging. De la începutul anului voi adăuga și antrenamente ușoare de aerobic”, a mai dezvăluit fostul model.

Valentina Pelinel a mărturisit că soţul ei, Cristi Borcea, a fost alături de ea în toată această perioadă şi a ajutat-o şi cu creşterea copiilor.

„Sunt absolut adorabili. Milan este un sprijin pentru mine mereu și prin felul sau dulce de a fi îmi înseninează fiecare zi. Iar fetele, prin energia și farmecul personalităților lor diferite, îmi umplu sufletul de fericire. Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuza cu câte o cârja, în încercarea de a-mi arăta susținerea lor necondiționată. Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult că familie. Sufrageria mea s-a transformat în sală de antrenament, unde fiecare are programul lui sportiv, dar ne distrăm împreună, iar timpul trece foarte repede. Cristi a fost alături de mine tot timpul, prin încurajările lui constante, mai ales în prima luna, când a fost cea mai dificilă etapă”, a mai spus Valentina.

Citeşte şi Valentina Pelinel dezvăluie sacrificiile pe care le-a făcut pentru copiii ei: „Noi nu aveam ce au ei azi. Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă”
 


loading...
Partenerii noștri