Valentina Pelinel, vizită în spital la Cristi Borcea

Cristi Borcea se află după gratii din martie 2014, când a fost adus la penitenciarul Poarta Albă în urma condamnării de 6 ani și 4 luni din dosarul transferurilor de jucători. În ianuarie 2016 el a fost mutat la Jilava. În tot acest timp, fostul patron al clubului Dinamo a acuzat mai multe probleme de sănătate. În prezent este internat la Spitalul Floreasca din București.

14 ian. 2017, 09:18
Valentina Pelinel, vizită în spital la Cristi Borcea

Valentina Pelinel a fost la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru a-şi vedea iubitul, iar şoferul nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie, deşi în maşină se afla al şaptelea moştenitor al lui Cristi Borcea. Vizita a durat patru ore pe ceas. Fotoreporterii i-au surprins, iar Click! vă spune cum a decurs întâlnirea.

Deşi încă nu i-a pus verigheta pe inelar, Valentina Pelinel (36 de ani) i-a demonstrat cu vârf şi îndesat lui Cristi Borcea (46 de ani) că poate fi o soţie perfectă.

”Îl adoră pe Milan! Pur şi simplu Cristi nu-şi poate lua ochii de pe el. E topit, mai ales când îi vede ochii albaştri ca ai lui. După aceste vizite, Borcea uită ce are”, a declarat, pentru Click!,  o sursă din apropierea afacersitului.