Valentina Pelinel vrea să-i mai facă un copil lui Cristi Borcea

"Nu mă gândesc acum la rochia de mireasă. Să facem întâi botezul", declară Valentina Pelinel, care i-ar mai face un copil lui Cristi Borcea.

RomaniaTV.net
04 feb. 2017, 08:57

Valentina Pelinel a oferit noi detalii despre relaţia cu Cristi Borcea. „Seamănă cu amândoi. Milan are ochii albaştri ai lui Cristi…Nu ştim când o să putem să facem botezul. Sper ca măcar slujba în sine de botez de la biserică să reuşim să o facem împreună, cu tati alături. Până acum nu s-a putut”.

Vedeta a oferit şi alte detalii intime într-un interviu din Click: „Inelul îl ştiţi, nu l-am dat jos de la mână de atâta amar de vreme, dar fiecare s-a găsit să mă întrebe de el, la un moment dat. Brăţărica din fir roşu de la mână am primit-o cadou. Are un medalion din aur în formă de copil. El e Milan Cristian. De când s-a născut are şi el aceeaşi brăţărică la mână. El e acum cel mai important pentru mine. De el mă ocup cel mai mult, pentru că este mic, după care mă ocup de afacerile familiei, aşa cum e normal şi nu prea mai am timp de alte evenimente, decât de ceea ce ţine de noi şi de evenimentele noastre. Deocamdată avem cele două locaţii, care sunt foarte mari şi foarte frumoase, în care au loc evenimente. Avem patru săli mari, piscină, loc de joacă, 300 de locuri de parcare…”.

Întrebată dacă va mai face un copil, Valentina a răspuns: „După ce am văzut cât de minunat e să ai un copil, da”