Valentine’s Day 2014. Ce flori să-i iei pentru o zi de amor, în funcţie de zodie

Femeile sunt capricioase când vine vorba de florile preferate, însă cei care citesc în stele au ghicit ce își dorește să primească fiecare, în funcție de zodie. Iar Valentine'€™s Day, sau Ziua Îndrăgostiților este o ocazie minunată pentru astfel de cadouri.

13 feb. 2014, 06:50
Valentine’s Day 2014. Ce flori să-i iei pentru o zi de amor, în funcţie de zodie

Asa ca iata ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie

Berbec

Berbecul iubeste provocarile si ideile indraznete. Este impulsiv si activ, astfel ca va fi incantat de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori de flori.

Taur

Taurul isi doreste sa fie rasfatat, iubeste luxul si se bucura de lucrurile bune in viata, cultura si delicatete.
Din acest motiv, un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, O combinatie de trandafiri cu orhidee vanda mov, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

Gemeni

Femeile in gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori pentru Gemeni trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau.

O inima din trandafiri rosii si roz este minunata, pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin asocierea de culori tari.

Rac

Racul este un semn de apa, iar femeile nascute in Rac sunt sensibile si emotive. Cadourile sentimentale sunt cheia pentru el, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.
O inima din minirose este ideala.

Leu

Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente, sa aiba o postura impunatoare.
Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in Leu.
Fecioara

Fecioarelor le plac detaliile si eleganta. Sunt extrem de organizate, de aceea buchetul de flori pentru Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii. O alegere clasica este sigura, iar un buchet cu trandafiri albi este un pariu castigator.

Balanta

Balanta, ca si Taurul, apreciaza cultura si rafinamentul. Un buchet discret, bicromatic, din trandafiri albis si rosii, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro