Valentine’s Day 2018.Ce să nu-i cumperi niciodată soţului sau iubitului. Iată care sunt cele mai neinspirate cadouri

Am intrat deja în luna februarie, o lună dedicată iubirii și gesturilor tandre. Mai este foarte puțin până de Valentine’s Day, sărbătoarea tuturor îndrăgostiților, iar majoritatea persoanelor sunt deja în căutarea celui mai potrivit cadou pentru persoana iubită.

12 feb. 2018, 14:19
Valentine’s Day 2018.Ce să nu-i cumperi niciodată soţului sau iubitului. Iată care sunt cele mai neinspirate cadouri

Chiar dacă orice gest și orice cadou este apreciat, există o listă a lucrurilor pe care nu ar fi bine să le cumperi cu această ocazie. Cadoul trebuie să fie unul cât mai personal, emoționant și care să transmită o mulțime de emoții.

Valentine’s Day este despre iubire și acesta trebuie să fie principalul aspect pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când alegi cadoul pentru iubitul sau soțul tău.

Uite care sunt cele mai neinspirate cadouri de Valentine’s Day.

Șosete

Șosetele cu inimioare sau cu desene amuzante poate că ți se pare drăguțe, dar nu de aceeași părere va fi și iubitul tău. Evită să îi faci un astfel de cadou. Dacă în alt context ar fi un cadou potrivit, de Valentine’s Day, șosetele nu ar trebui să se regăsească pe lista ta de cumpărături.

Bani

Chiar dacă ești în pană de idei, nu îi oferi iubitului sau soțului tău bani. De Ziua Îndrăgostiților, fiecare persoană își dorește să se simtă apreciată și iubită, iar un astfel de cadou îl poate face pe cel de lângă tine să interpreteze greșit lucrurile și să considere fie că nu ți-ai făcut timp să îi cumperi ceva original, fie că nu îl cunoști suficient de bine.

Ursuleți de pluș

Femeile adoră jucăriile de pluș, dar bărbații nu sunt încântați să primească un ursuleț care ține în brațe o inimioară roz. Un astfel de cadou este potrivit mai mult pentru femei, motiv pentru care nu va fi apreciat de către partea masculină.

Sursa: avanaje.ro