Valentine’s Day: Machiaje senzuale inspirate de pe catwalk

Sedu-ţi iubitul de Valentine's Day cu cele mai senzuale tipuri de machiaj, inspirate din look-ul supermodelelor de pe catwalk.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 10:15
Valentine’s Day: Machiaje senzuale inspirate de pe catwalk

De Valentine’s Day simţi nevoia să fii mai frumoasă, mai altfel decât în celelalte zile… Nu ştii ce machiaj sexy să mai încerci? Iată cele mai hot sugestii, direct de pe catwalk.

Smoky eyes fără eyeliner (Diane von Furstenberg)

Noul smoky eyes nu foloseşte deloc creionul de ochi. E foarte simplu! Conturează-ţi pleoapele doar din fard, folosind o nuanţă de negru sau gri închis pe care o estompezi treptat pe măsură ce conturul se depărtează de pleoapă. Alungeşte puţin ochiul spre exterior şi păstrează buzele într-o nuanţă naturală, astfel încât privirea misterioasă şi senzuală să iasă în evidenţă.

Smoky eyes pentru ochi mai mari

Machiaj anti cat-eye (Narciso Rodriguez)

Clasicul ochi-de-pisică a fost reinventat! Anti cat-eye înseamnă că ochii sunt definiţi cu eyeliner negru în cunoscutul stil ochi-de-pisică, dar linia începe abia la jumătatea pleoapelor şi continuă spre colţul exterior al ochiului cu un contur uşor alungit. Linia se îngroaşă pe măsură ce se apropie de colţul ochiului şi nu depăşeşte linia naturală a pleoapei. Este un machiaj al ochilor perfect atât pentru rujuri nude, cât şi pentru nuanţe intense de roşu.  

Smoky glam-rock style (Tom Ford)

Pentru un look rebel si carismatic de Valentine’s Day, creează-ţi un smoky eyes dramatic. Foloseşte dermatograf negru intens pe conjunctivă, în colţurile ochilor şi pentru a contura pleoapa mobilă cât mai aproape de gene. Estompează linia cu fard negru şi urcă „umbra” aproape de sprânceană, păstrând o distanţă cât mai egală între fard şi linia naturală a sprâncenei. Aplică pe buze un ruj nude, bej sau un gloss translucid şi vei arată că cea mai glam zeiţă rock!

Iata 10 machiaje senzuale pentru Valentine’s Day inspirate de pe catwalk pe cosmopolitan.ro.