Valentine’s Day va fi dificilă pentru aceste TREI zodii. Vezi de ce?

Valentine's Day este despre iubire, bombonele, flori... Dar nu e pentru toata lumea asa. Astrologii nu au pentru toate zodiile previziuni cu inimioare, trandafiri si romantism. Pentru ca vedeta zilei de 14 februarie 2019 nu este Venus, planeta iubirii, ci Marte, planeta razboiului. Atentie mare! Exista risc de certuri, fix in aceasta zi dedicata amorului.

13 feb. 2019, 14:07
Valentine’s Day va fi dificilă pentru aceste TREI zodii. Vezi de ce?

Ce e de facut? Putin haz de necaz: daca viata ii da lamai, fa-ti o limonada! Analizeaza ce ai facut gresit, elibereaza-te de dramatism si mergi mai departe. Exista viata si dupa 14 februarie. „Insecuritatile ies la lumina, iar anumite zodii se simt constranse, mai ales ca restrictivul Saturn si obsesivul Pluto ilpe Venus cu energia lor. Apar frici si anxietati legate de dragoste, dar si de bani”, explica astrologul Lisa Stardust pentru Bustle.com.

Recomandarile astrologilor: fie ca esti singur, fie ca esti implicat intr-o relatie, canalizeaza mai multa iubire catre tine insuti, pentru a-ti mai atenua din temeri. In plus, mai sunt o multime de zile pana la finalul anului ca sa iti urmezi gandurile romantice.

Nu te astepta la mari focuri de artificii, dar tine minte ca va iesi soarele si pe strada ta.

Iata care sunt zodiile pentru care Valentine’s Day va fi foarte dificila.

Berbec

Esti ca o minge de foc. Mereu in actiune, mereu pus pe lucruri marete. Dar, de aceasta data, e mai bine sa fii rezervat. Te cuprinde panica atunci cand te gandesti la bani. Ti-e frica sa nu cheltui peste buget si nu este exclusa o criza nervoasa din aceasta cauza.

Nu te chinui, nu te invinovati. Este o simpla zi. Relaxeaza-te si manifesta-ti iubirea facand lucruri simple. Dragostea nu se manifesta in extravagante. Daca esti singur, ai mai multa grija de tine.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.