Valentine’s Day: Concerte, spectacole, filme şi concursuri de Ziua Îndrăgostiţilor

Valentine's Day, sărbătoarea occidentală a iubirii împrumutată şi de români, nu trece neobservată nici anul acesta şi este celebrată în Bucureşti cu o gamă variată de oferte, cuplurile de îndrăgostiţi putând alege să petreacă această zi urmărind un spectacol de teatru, un concert sau un film.

13 feb. 2014, 15:16
Valentine’s Day: Concerte, spectacole, filme şi concursuri de Ziua Îndrăgostiţilor

VALENTINE’S DAY. Muzica este unul dintre cele mai frumoase şi simple moduri de a face o declaraţie de dragoste, iar de Valentine’s Day cuplurile pot asculta cele mai frumoase melodii de iubire în cluburile din Capitală.

VALENTINE’S DAY: Cum să îţi surprinzi IUBITA fără să consumi BANI. Sfaturi UTILE pentru bărbaţii ZGÂRCIŢI

Astfel, fostul concurent de la „Vocea României” Iulian Canaf şi trupa sa de muzicieni Excentric Band vin în întâmpinarea Zilei Îndrăgostiţilor şi îi aşteaptă pe toţi iubitorii de muzică, joi, de la ora 21.00, la un concert în Hard Rock Cafe din Capitală.

Citeşte şi Valentine’s Day: Care este cel mai dorit cadou de Ziua Îndrăgostiţilor

Formaţia Direcţia 5 va susţine două concerte, vineri, de Valentine’s Day. Cele mai frumoase melodii de dragoste ale formaţiei vor putea fi ascultate, începând cu ora 19.30, la Sala Palatului. Preţul unui bilet diferă în fucţie de categorie, astfel: categoria 1 – 150 lei, categoria 2 – 110 lei, categoria 3 – 80 lei, categoria 4 – 70 lei şi categoria 5 – 50 lei. De asemenea, de la ora 23.30, trupa Direcţia 5 va susţine un concert în Re:Public Brasserie&Bierhalle. Preţul unui bilet pentru concert este de 30 şi 50 de lei, scrie mediafax.ro.

MESAJE DE ZIUA INDRAGOSTITILOR: Top 10 urari pe care sa le trimit iubitei de Valentine’s Day

Pentru îndrăgostiţii de toate vârstele şi mai ales pentru cei care iubesc necondiţionat muzica bună, o seară specială a fost programată vineri, de la ora 19.00, când violonistul Alexandru Tomescu revine pe scena Sălii Radio, în poziţia sa de solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio – pe care o deţine din 2002 -, şi va cânta sub bagheta dirijorului principal al acestora, Tiberiu Soare. Evenimentul va fi transmis de Radio România Cultural şi de Radio România Muzical, dar şi online, pe site-urile posturilor menţionate. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Citeşte şi Valentine’s Day 2014. Ce îşi doreşte iubitul tău de Ziua Îndrăgostiţilor

Totodată, cinematografele din Bucureşti sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor şi au oferte dintre cele mai diverse pentru cei care vor să petreacă clipe minunate alături de persoana iubită.

Astfel, Hollywood Multiplex invită publicul să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor vineri, de la ora 19.00, oferind un „pachet iubăreţ” – două bilete la premiera filmului „Poveste de iarnă/ Winter’s Tale”, un meniu Romance şi două bilete la concertul live susţinut de Mihai Chiţu („Vocea României”), la preţul de 170 lei de lei. Biletele au fost puse deja în vânzare la casele de bilete ale Hollywood Multiplex.

HOROSCOPUL FLORILOR, bun de consultat înainte de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

De asemenea, The Light Cinema invită toate cuplurile la film, în zilele de 14, 15 şi 16 februarie toate perechile de îndrăgostiţi beneficiind de un pachet complet la cinema, la un tarif special: două bilete Film plus meniu You&Me la 55 lei. Pachetul de Valentine’s este valabil la orice film 2D/ 3D din programul The Light Cinema, numai pentru cupluri, şi poate fi achiziţionat deja de la casele de bilete.

Citeşte şi Cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center a pregătit pentru toţi îndrăgostiţii o competiţie originală prin care aceştia să-şi demonstreze dragostea, cursuri de dans care să-i apropie şi mai tare pe cei atinşi de săgeata lui Cupidon şi un cadru special în care să-şi declare şi să-şi imortalizeze iubirea. De Ziua Îndrăgostiţilor, la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea asemenea lui Romeo şi a Julietei, la „Balconul Îndrăgostiţilor”. Bărbaţii se vor întrece în a-şi declara dragostea escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa perechile câştigătoare cu bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi. De asemenea, toţi cei dornici să petreacă un moment special alături de jumătatea lor se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha care vor avea loc, vineri, în intervalul orar 16.30-20.30. Mai mult decât atât, pentru a păstra amintirea acestei zile, îndrăgostiţii se pot fotografia în leagănul special amenajat, iar instantaneele vor fi oferite pe loc.

Citeşte şi Ziua Îndrăgostiţilor: Ce destinaţii au ales românii pentru Valentine’s Day

Şi cei pasionaţi de stand-up comedy se pot bucura de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru că Teo, Vio, Costel, Natanticu şi Raul vor fi în Club 99, începând cu ora 19.30, pentru a aduce zâmbetul pe chipul românilor.

Teatrul Metropolis sărbătoreşte luna îndrăgostiţilor şi premiază spectatorii. Astfel, toţi cei care vor merge la spectacolele Teatrului Metropolis în perioada 14 – 28 februarie vor intra automat în concurs, iar premiul cel mare va fi o cină de două persoane în valoare de 100 de lei.

Cadouri inedite de Ziua Îndrăgostiţior: Reţete dulci de Valentine’s Day

De asemenea, Horaţiu Mălăele va urca pe scenă de Valentine’s Day pentru o declaraţie de iubire pe versuri romantice, într-o ediţie specială a spectacolului „Sunt un orb„. Îl va avea alături, în premieră în acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care şi-a sedus publicul cu o combinaţie de world music, muzică de cameră şi folclor românesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumuseţe şi perfecţiune rare. Spectacolul, care va fi prezentat în ediţie speciala, va avea loc,vineri, de la ora 19.00, la Sala Cinema Patria din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare la casieria cinematografului Patria din Bucureşti, în Unirea Shopping Center, la Teatrul National Bucureşti, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio şi Germanos semnalizate „Bilete.ro”, dar şi online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro.

În schimb, toţi cei care consideră Valentine’s Day doar o zi oarecare de vineri pot participa la petrecerea Anti Valentine’s Day care va avea loc în club Fabrica din Capitală. Au mai fost de acord ca vineri să participe la petrecerea Anti Valentine’s Day următoarele trupe: Nişte Băieţi, H8, Flesh Rodeo şi Till Lungs Collapse.

VALENTINE’S DAY: Nebunia site-urilor matrimoniale. Oferte de Sfantul Valentin

„Facem acest lucru, nu pentru că suntem împotriva iubirii sau a faptului că oamenii îşi fac cadouri pline de dragoste constând în pernuţe în formă de inimioară sau ursuleţi de pluş. Ci pentru că suntem împotriva faptului că trebuie să existe o zi specială pentru acest lucru. În mod normal ar trebui să se întâmple lucrurile astea când fiecare membru al unui cuplu simte să le facă, nu obligat de vreo sărbătoare inventată”, sunt de părere cei de la Nişte Băieţi.

VALENTINE’S DAY: 5 semne ca s-a îndrăgostit lulea de tine

Iar pentru că darurile sunt importante pentru unele cupluri, îndrăgostiţii de pretutindeni care doresc să-şi răsfeţe persoana iubită cu cadouri romantice, dar inedite, sunt aşteptaţi la cea de-a IX-a ediţie a Târgului de Valentine’s Day de la Galeriile Dalles, care va fi deschis şi pe 14 februarie, până la ora 20.00. Intrarea este liberă.